Slávime Deň otcov

Slávime Deň otcov

Sviatok všetkých oteckov tento rok pripadá na nedeľu 21. júna. Nezabudnite na ne a oslávte tento deň spoločne s nami. Ku každej objednávke od piatku 19. do nedele 21. 6. pribalíme poukaz na zľavu 20 EUR na ďalší nákup.


Tento rok sme sa rozhodli radosť vašich oteckov zdvojnásobiť. Ku každej objednávke získate navyše poukaz na zľavu na ďalší nákup.

 

Tipy na darčeky pre oteckov:

Naša ponuka poteší nepochybne každého otecka. Pre tých, ktorí milujú cestovanie alebo sa často musia vydať na pracovnú cestu, máme širokú ponuku cestovných kufrov, tašiek a najrôznejších doplnkov pre jeho maximálne pohodlie nech už vyráža kamkoľvek.

Darčekom na jednotku sa stane kožená peňaženka alebo kvalitný kožený opasok od českého výrobca. Také milé darčeky navyše vydržia večnosť a otcovia si tak vždy spomenú práve na svoju milovanú rodinu.

Pánske tašky najrôznejších veľkostí a materiálov uľahčí denné cesty po meste. Do detailu premyslené tašky na notebook vyčarí úsmev na tvári nejednému businessmanov. A čo potom poriadny batoh na výlety? Pretože čas strávený s oteckom napríklad práve na túre v prírode je jednoducho nezabudnuteľný.

Práve u nás prebieha letný výpredaj a mnoho vymenovaných produktov môžete získať za ešte lepšiu cenu. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte otecka!

 

Informácie k poukazom:

Poukaz získate ku každej objednávke vytvorené v období 19.-21 .6. 2020 cez e-shop aj pri nákupe na predajni. Zľavový poukaz v hodnote 20 EUR pri nákupe nad 80 EUR je možné uplatniť na ďalší nákup online i na predajni. Zľavu nie je možné uplatniť na už zľavnený tovar. Zľavy nie je možné kombinovať.



Späť na tému Články