Elega by Dana M | Kolekcia Autogram a Harmony

Elega by Dana M | Kolekcia Autogram a Harmony

Minimalistická kolekcia Autogram sa vyznačuje vyšitým logom a podpisom Dany Morávkovej na prednej strane. Len ťažko nájdete outfit, ku ktorému by sa vám práve táto kolekcia nehodila. Kolekcia Harmony vám je určite povedomá z minulých rokov, pre veľký úspech je však späť. Ktorá sa stane práve vaším favoritom?

 


Kolekcia Autogram

Nová kolekcia s názvom Autogram vo vás prebudí príjemné spomienky na leto. Poznávacím znakom kolekcie je vyšité logo Elega a podpis Dany Morávkovej. Práve preto nesie kolekcia názov Autogram. 

Mäkké kabelky, jednoduchosť tvarov, minimum rušivých prvkov. Takto znejú nové prírastky minimalistickej a ležérnej kolekcie, ktorá sa skutočne podarila. Kabelky v sebe skrývajú úžasnú nadčasovosť a pohodlie. Perfektné sú na akúkoľvek príležitosť, či už potrebujete kabelku na každý deň, či špeciálnu príležitosť.

Elega by Dana M AutogramElega by Dana M Autogram

 

Kolekcia Harmony

Kabelky z kolekcie nesúcej názov Harmony vám môžu prísť povedomé. Nezdá sa vám to. Kolekcia Harmony už bola po minulé rok a predchádzajúce sezóny obľúbenou a pre veľký záujem je s ľahkými úpravami späť. Elegantná dvojfarebná kombinácia je jednoducho tá správna voľba. Kabelky sú stotožnením pozornosti a prídete si na svoje, ak hľadáte kabelku vhodnú na výlety za kultúrnym vyžitím či reprezentatívnom doplnku do práce. Sú vyrobené z kože v designe Saffiano, ktorá je praktickou a zaručí vám dlhú životnosť produktu. Vďaka tomu, že je potiahnutá fóliou je odolná, skvele drží svoj tvar a nevyžaduje prílišnú starostlivosť.

Elega by Dana M Harmony



Späť na tému Články