1 zasadený strom za každý predaný kufor Magnum Eco

1 zasadený strom za každý predaný kufor Magnum Eco

Precestujte svet s kufrom z udržateľnej kolekcie Magnum Eco od značky Samsonite a pomôžte tak obnoviť lesy v celej Európe. Spoločnosť Samsonite Europe nadviazala spoluprácu s neziskovou organizáciou zalesňovania One Tree Planted.


One Tree Planted je nezisková organizácia, ktorá sa venuje celosvetovému zalesňovaniu. Vysádza stromy pre obnovu prírody a biologickú rozmanitosť. Zvyšujú tiež povedomie o dôležitosti stromov a ponúkajú firmám ako napríklad Samsonite, jednoduché riešenie vedúce k udržateľnosti. Je nám cťou, že One Tree Planted zasadí jeden strom za každý kufor Magnum Eco predaný toto leto! Tento prísľub platí pre 4 vybrané žiarivé farby Magnum Eco, ktoré sú novinkou tejto sezóny.

Samsonite Magnum Eco

 

Prečo zalesňovanie?

Udržateľnosť je hlavnou súčasťou stratégie spoločnosti Samsonite. "Naša zodpovedná cesta" a Magnum Eco je prvým kufrom od Samsonite, vyrobený z recyklovaného plastu. Veľká veľkosť kufra využíva recyklovaný plastový odpad odpovedajúci 483 téglikom od jogurtov a 14 plastovým fľašiam. Tu však Samsonite nekončí a preto sme radi, že môžeme byť ich snahy súčasťou, súčasťou, ako sa vracať k prírode a pomáhať životnému prostrediu. Výsadba stromov v oblastiach, ktoré boli znehodnotené alebo odlesňované, pomáha urýchliť obnovu zdravých lesných štruktúr a zachováva biologickú rozmanitosť v rámci ekosystému. Stromy tiež pomáhajú vyčistiť vzduch, ktorý dýchame, filtrovať vodu, ktorú pijeme, absorbovať škodlivý uhlík z atmosféry, poskytovať domov divokej zvery, či vytvárať pracovné miesta so sociálnym dopadom.

One tree planted

Prostredníctvom tohto partnerstva sa Samsonite Europe rozhodol prispieť projektom na zalesňovanie v celej Európe. Ich cieľom v roku 2022 je vysadiť minimálne 30 000 stromov v Dánsku, Portugalsku, Španielsku, Rumunsku, Spojenom Kráľovstve a na Islande.

Trvalá zmena vyžaduje čas. Je to cesta, nie závod. Avšak spoločne s vami - našimi zákazníkmi a spoločnosťou One Tree Planted, môžeme všetci niečo zmeniť tým, že vytvoríme čistejšiu a zdravšiu planétu pre budúce generácie.

Magnum Eco

Ako dôveryhodná značka cestovnej batožiny s vedúcim postavením na trhu, je ďalším krokom vpred, stať sa najudržateľnejšou spoločnosťou obchodujúcou s batožinou na celosvetovom trhu.



Späť na tému Články