Fraas La Dolce Vita - jar/leto 2022

Fraas La Dolce Vita - jar/leto 2022

Vôňa slanej morskej vody, chôdza po rozpálenom piesku a vietor vo vlasoch. Presne takéto spomienky vo vás vyvolá nová kolekcia jar/leto 2022 od značky Fraas. Kolekcia je inšpirovaná slnečným Talianskom a legendárnou Dolce Vita. Spoznajte práve aj vy novinky z radu Terra a Mare.


Pocit ako na dovolenke

A je to tu zas: cestovanie, hranie, užívanie spoločných chvíľ - užívať si prítomný okamih a vážiť si svet, prírodu, život. FRAAS sa toto leto zámerne orientuje na jednu krajinu: Taliansko a legendárnu Dolce Vita. Túžba po letných potulkách v spojení s flirtovaním, zvuk Vespy, vôňa citrónov, olivového hája, šum vetra, sú predstavy, ktoré nás nútia snívať o prázdninách. 

 

fraas terra 2022Terra

Terra symbolizuje vidiecke Taliansko. Slow food, udržateľná agroturistika, pocta darom prírody. Motívy toskánskych pohľadníc, graficky modernám spôsobom interpretované krajiny, akvarelové artičoky, granátové jabĺčka. Farebné povrchy a tvary pripomínajúce rustikálnu farmársku keramiku a vidiecke kockované látky, ktoré už na prvý pohľad vnášajú útulnú atmosféru. V rámci farieb, dominujú sýte zelené olivové tóny, hrejivé zemité nuance latte a výrazná grapefruitovoružová. Letná viskóza, chladivá bavlna, jemný polyester sú materiály, ktoré prinášajú potrebnú ľahkosť a podčiarkujú vzdušný charakter.

 

 

 

 

 

fraas mareMare

Pre kolekciu Mare cestuje FRAAS ešte viac na juh Talianska: krištáľovo čistá voda okolo Sicílie je dokonalou inšpiráciou. Stredozemné more vo svojich najrozmanitejších odtieňoch, oslobodzujúci pocit vynárajúci sa s vôňou slanej vody, prechádzky po rozpálenom plážovom piesku a dotyk vánku na pokožke. Mušle, morské tvory, či námornícke motívy s nádychom vintage. Odtiene cappuccina sa dotýkajú nebesky modrej, terakotovej či citrónovej. Šatky s týmito motívmi vyžarujú dobrú atmosféru aj ďaleko od mora.

 

 

 

 

 

Trvalo krásne

Terra predstavuje jednu z udržateľných kolekcií od značky Fraas na rok 2022. Vo Fraas veria, že činy hovoria viac než slová, táto kolekcia je kombinovaná recyklovateľnými a udržateľnými materiálmi s konzistentnou kompenzáciou za emisie CO2. Všetky nevyhnutné emisie vznikajúce pri výrobe tohto radu, sú kompenzované investíciami do medzinárodných projektov na ochranu klímy. Tie preukázateľne šetria emisie skleníkových plynov a prispievajú k zdravému a udržateľnému životnému prostrediu. 

"Dobré pre vás, dobré pre našu planétu." S novou kolekciou jar/leto 2022 sa udržateľnosť stáva nie len dobrou, ale aj vynikajúco vyzerajúcou.

fraas sustainbility



Späť na tému Články