Nová kolekcia Elega by Dana M je doslova skvelá a veľkolepá

Nová kolekcia Elega by Dana M je doslova skvelá a veľkolepá

Predstavujeme vám novú kolekciu jar/leto od značky Elega by Dana M, ktorá v spolupráci s českou značkou Elega vytvorila herečka Dana Morávková. Zatiaľ bola každučká jej kolekcia neskutočným skvostom. Inak tomu nebude ani teraz. Nová jarná kolekcia je doslova skvelá a veľkolepá.


Kolekcia Grande

Skvelá - to je význam slova Grande v talianskom jazyku. A zároveň úplne vystihuje novú kolekciu dámských kabeliek v prevedení z hovädzej kože v úprave Saffiano. Hodia sa ku ženám v každom veku. Sedia ku každému outfitu. A ku tomuto všetkému, sú tiež perfektne nadčasové.

Niektoré farebné odtiene kabeliek dokonca obsahujú nádhernú podšívku s kvetmi, z prémiovej anglickej látky. Rozveselí vás zakaždým, keď sa do svojej kabelky pozriete a budete v nej niečo hľadať.

Elega by Dana M Grande

 

Kolekcie Magnifico

Magnifico znamená v taliančine veľkolepá. A presne to popisuje kabelky z novej kolekcie. Sú skutočne špeciálne a budete unesená z každého kúsku aj toho najmenšieho detailu. Kabelky nájdete v širokej škále farebných odtieňov, ktoré vám hneď zlepšia vašu náladu. Nechýba klasická čierna, ani pastelové odtiene. Ušité sú z jemnej luxusnej kože Nappa, ktorá podčiarkuje veľkoleposť.

Elega by Dana M Magnifico

 

Vráťme sa späť na začiatok histórie spolupráce Dany Morávkovej a značky Elega: "Základom je koža a minimalistické zdobenie kabelky. Mojím snom je vytvorenie nadčasovej kabelky, ktorá nikdy z módy nevyjde a môžu ju nosiť ženy aj dievčatá v každom veku", povedala o svojej kolekcii populárna herečka. Čo myslíte, darí sa Dane stále tvoriť presne také kabelky o ktorých sama snívala? My potvrdzujeme, že jednoznačne ÁNO!



Späť na tému Články