Myslíme na bezpečnosť

Myslíme na bezpečnosť

Vaša bezpečnosť a zdravie je pre nás vždy na prvom mieste. V súvislosti o súčasnou mimoriadnou situáciou sme zaviedli opatrenia pre vaše pohodlie, no hlavne bezpečný nákup.


Vážení zákazníci,

sme tu pre vás aj v dobe mimoriadnych opatrení. Na prvom mieste je teraz rozhodne zdravie a bezpečnosť. Zaviedli sme pre vás niekoľko noviniek, aby ste mohli aj naďalej pohodlne nakupovať a využiť čas strávený doma napríklad prípravou na vašu nasledujúcu dovolenku.

Vyberať si môžete on-line z pohodlia domova a balík si môžete nechať doručiť bezkontaktne až ku svojim dverám. Celkový tovar je expedovaný výhradne z českých skladov. Naši zamestnanci sa správajú tiež maximálne zodpovedne, predajňa aj skladové priestory sú pravidelne upratané a dezinfikované. Členovia týmu Delmas používajú jednorázové rukavice, ochranu tváre a k dispozícii majú aj dostatok dezinfekčných prostriedkov.

 

Ako funguje bezkontaktné doručenie?

Ak ste aktuálne v karanténe alebo len nechcete prísť do kontaktu s kuriérom, určite oceníte túto novo zavedenú možnosť doručenia.

  1. Objednajte si tovar s doručením na adresu kuriérom PPL a zaplaťte online kartou alebo prevodom.
  2. Prepravca vás bude pred doručením kontaktovať prostredníctvom emailu a SMS správou.
  3. Podľa inštrukcií zavoláte na uvedené číslo a informujete kuriéra o mieste, kde má balíček nechať. Dohodnuté miesto potvrďte kuriérovi SMS správou.

 

Predlžujeme lehotu na vrátenie tovaru

Vzhľadom k momentálnej situácii vám radi vyjdeme v ústrety s predĺžením lehoty vrátenia tovaru. Lehotu predlžujeme na 30 dní. Prosím kontaktujte nás telefonicky na čísle +420 224 239 132 alebo emailom na adresu obchod@delmas.cz. Reklamácie a vrátenia radšej zasielajte prostredníctvom pošty.



Späť na tému Články