Parametre
Číslo produktu 93362
Farba čierna
Objem 105 l
Materiál ABS
Rozmer info icon 50 x 78 x 30 cm
Hmotnosť 4.4 kg
Záruka 36 mesiacov
Veľkosť i L
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Škrupinový
Rozšíriteľnosť kufra Áno
Objem po rozšírení 120 l
Smart Sleeve Nie

Popis produktu

Ak sa chystáte na dvojtýždennú dovolenku, skúste si prezrieť tento veľký kufor z rady Tracklite.

Kufor obsahuje pripevnený trojčíselný TSA zámok pre bezpečné cestovanie a ľahkú, dvojitú trolej, ktorá sa prispôsobí akejkoľvek výške používateľa. Samozrejmosťou sú kvalitné zipsy, mäkké horné a bočné madlo pre jednoduché zdvíhanie a štyri dvojité kolieska pre jednoduchú manipuláciu.

Čo sa týka úložného priestoru, kufor je vybavený elastickými popruhmi pre udržanie obsahu v dolnom priestore a deliacu prepážku v hornom priestore.

Vyrobený je z ABS, ktorý je známy pre svoju až extrémnu mechanickú odolnosť a húževnatosť. Výhodou ABS je aj chemická odolnosť voči kyselinám, výluhu, olejom a tukom. Tieto výhodné vlastnosti sú spojené s úplnou zdravotnou nezávadnosťou. 

Kufor je možné rozšíriť na rozmery 50 x 78 x 34 cm.


O značke American Tourister

Široká ponuka preverených batožín a kufrov značky American Tourister, ktoré vynikajú svojou kvalitou, ľahkosťoudesignom a predovšetkým nízkou cenou. Táto značka je na trhu už od roku 1933 a jej cieľom je vyrábař ľahké, kvalitné kufry za skvelú cenu pre celú rodinu. Ponúka látkové aj škrupinové kufre v mnoho farebnývh variantách. Vyberte si i Vy to najlepšie pre Vaše cesty a nechajte sa na nich sprevádzať farbami. Značka American Tourister sa nezameriava len na kufre, môžete tiež vyberať z množstva rôznych cestovných tašiekbatohov alebo tašiek na notebooky.

 

Objevte celú ponuku značky American Tourister >>


Podobné produkty

Robustní, hliníkový kufr špičkové kvality z řady Lite-Box Alu ™ od značky Samsonite předčí vaše očekávání a to nejen precizním provedením, ale i mimořádnou odolností. Prostorný interiér kufru je vybaven oboustranným balícím systémem. Oba oddíly jsou opatřeny popruhy a odnímatelnými dělícími podložkami s velkou kapsou ve tvaru U. Robustní, hliníkový kufr špičkové kvality z řady Lite-Box Alu ™ od značky Samsonite předčí vaše očekávání a to nejen precizním provedením, ale i mimořádnou odolností. Prostorný interiér kufru je vybaven oboustranným balícím systémem. Oba oddíly jsou opatřeny popruhy a odnímatelnými dělícími podložkami s velkou kapsou ve tvaru U.

Kabínový hliníkový cestovný kufor Lite-Box Alu S 40 l

Samsonite
734.44 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Kabínový kufor Tracklite bude Vaším skvelým sprievodcom na krátkych cestách. Industriálny a hranatý design je využiteľný na maximum. Čo sa týka úložného priestoru, kufor je vybavený popruhmi pre udržanie obsahu v dolnom priestore a deliacu priehradku v hornom priestore.

Kabínový cestovný kufor Tracklite Spinner 34G 34 l

American Tourister
126.45 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
CATERPILLAR, SKOŘEPINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO L 92 L STŘÍBRNÝ - ŠKRUPINOVÉ KUFRE CATERPILLAR, SKOŘEPINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO L 92 L STŘÍBRNÝ - ŠKRUPINOVÉ KUFRE

Skořepinový cestovní kufr Cat Cargo L 92 l stříbrný

Caterpillar
163.18 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Veľký škrupinový cestovný kufor s inovatívnym systémom balenia a jednobodovým otváraním zámku z kolekcie Ibon od značky Samsonite. Vnútorné priečky sú vyberateľné a tiež výškovo nastaviteľné. Jedna je navyše doplnená o praktické veľké vrecko na zips, ktoré môžete využiť napríklad na košele.
Udržateľnosť

Škrupinový cestovný kufor Ibon 102 l

Samsonite
334.56 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Kufor Magnum Eco bol vyrobený s využitím recyklovaného post-spotrebiteľského odpadu vyrobeného v Európe. Bezkonkurenčná kombinácia udržateľnosti, ľahkosti, bezpečia a veľkej kapacity kufra je to najlepšie pre vašu ďalšiu cestu. Interiér kufra poskytuje veľký priestor pre všetko, čo budete na svojich cestách potrebovať. Vnútri nájdete nastaviteľné deliace priečky a jedno priestranné vrecko na zips. Kufor Magnum Eco bol vyrobený s využitím recyklovaného post-spotrebiteľského odpadu vyrobeného v Európe. Bezkonkurenčná kombinácia udržateľnosti, ľahkosti, bezpečia a veľkej kapacity kufra je to najlepšie pre vašu ďalšiu cestu. Interiér kufra poskytuje veľký priestor pre všetko, čo budete na svojich cestách potrebovať. Vnútri nájdete nastaviteľné deliace priečky a jedno priestranné vrecko na zips. Kufor Magnum Eco bol vyrobený s využitím recyklovaného post-spotrebiteľského odpadu vyrobeného v Európe. Bezkonkurenčná kombinácia udržateľnosti, ľahkosti, bezpečia a veľkej kapacity kufra je to najlepšie pre vašu ďalšiu cestu. Interiér kufra poskytuje veľký priestor pre všetko, čo budete na svojich cestách potrebovať. Vnútri nájdete nastaviteľné deliace priečky a jedno priestranné vrecko na zips. Kufor Magnum Eco bol vyrobený s využitím recyklovaného post-spotrebiteľského odpadu vyrobeného v Európe. Bezkonkurenčná kombinácia udržateľnosti, ľahkosti, bezpečia a veľkej kapacity kufra je to najlepšie pre vašu ďalšiu cestu. Interiér kufra poskytuje veľký priestor pre všetko, čo budete na svojich cestách potrebovať. Vnútri nájdete nastaviteľné deliace priečky a jednu priestrannú kapsu na zips. Kufor Magnum Eco bol vyrobený s využitím recyklovaného post-spotrebiteľského odpadu vyrobeného v Európe. Bezkonkurenčná kombinácia udržateľnosti, ľahkosti, bezpečia a veľkej kapacity kufra je to najlepšie pre vašu ďalšiu cestu. Interiér kufra poskytuje veľký priestor pre všetko, čo budete na svojich cestách potrebovať. Vnútri nájdete nastaviteľné deliace priečky a jednu priestrannú kapsu na zips.
Udržateľnosť

Škrupinový cestovný kufor Magnum Eco M 82 l

Samsonite
236.63 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký veľký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami.

Škrupinový cestovný kufor Airconic 101 l

American Tourister
199.90 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Extra velký kufr z kolekce S'Cure od značky Samsonite vhodný pro tří týdenní pobyt. Co se týká úložného prostoru, kufr je vybavený dolním prostorem s popruhy pro udržení obsahu, elastickou boční kapsou a horním prostorem s přepážkou na zip. Extra velký kufr z kolekce S'Cure od značky Samsonite vhodný pro tří týdenní pobyt. Co se týká úložného prostoru, kufr je vybavený dolním prostorem s popruhy pro udržení obsahu, elastickou boční kapsou a horním prostorem s přepážkou na zip. Extra velký kufr z kolekce S'Cure od značky Samsonite vhodný pro tří týdenní pobyt. Co se týká úložného prostoru, kufr je vybavený dolním prostorem s popruhy pro udržení obsahu, elastickou boční kapsou a horním prostorem s přepážkou na zip. Extra velký kufr z kolekce S'Cure od značky Samsonite vhodný pro tří týdenní pobyt. Co se týká úložného prostoru, kufr je vybavený dolním prostorem s popruhy pro udržení obsahu, elastickou boční kapsou a horním prostorem s přepážkou na zip. Extra velký kufr z kolekce S'Cure od značky Samsonite vhodný pro tří týdenní pobyt. Logo značky Samsonite.

Škrupinový cestovný kufor S'Cure Spinner 138 l

Samsonite
285.59 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Cestovný kufor Tracklite Spinner 34G 105/120 l