Originálne peňaženky Tru Virtu

Originálne peňaženky Tru Virtu

Nové hi-tech peňaženky značky Tru Virtu práve v predaji! Zaručená kvalita, originálny design a bezkonkurenčná ochrana Vašich cenností.


Minimálna veľkosť, maximálna funkčnosť. Tento slogan dokonale vystihuje nemeckú značku Tru Virtu, ktorá prichádza na trh s úplne novým konceptom peňaženiek a puzdier, ktoré zaujmú svojim čistým designom a minimálnymi rozmermi. Vďaka špeciálnemu materiálu sú naviac Vaše karty chránené pred nelegálnym skenovaním osobných údajov RFID.

 

Peňaženka Tru Virtu CASH & CARDS

Štýlová a originálna peňaženka nemeckej inovatívnej značky Tru Virtu. Jedná sa o prvú plnohodnotnú peňaženku, vyrobenú z lešteného hliníku, ktorý ochráni všetko čo obsahuje pred nepriaznivými podmienkami. Vďaka rýchlemu otváraniu na tlačidlo budete mať vždy hneď po ruke to čo práve potrebujete. Vnútri nájdete dve oddelenia. Prvá priehradka „CASH“ disponuje oddelením na mince a praktickou sponou na bankovky. V druhej priehradke „CARDS“ nájdete priestor na kreditné karty, vizitky a dokumenty.

Hliníkové puzdro na doklady Tru Virtu

Originálne puzdro na kreditné karty a doklady nemeckej značky Tru Virtu. Jeho originalita tkvie v tom, že je vyrobené z lešteného hliníku, ktorý spoľahlivo ochráni velý jeho obsah pred nepriaznivými podmienkami. Puzdro chráni tiež kreditné karty pred magnetickým vlnením a nelegálnym skenovaním osobných informácií, ktorého využívajú zlodeji alebo hackeri. Vnútri puzdra nájdete priestor na vizitky a doklady, a priehradku do ktorej sa vôjde 11 kreditných kariet. Pri využití priestoru pre navštívenky sa do puzdra vojde až 14 kariet. Puzdro Tru Virtu je navrhnuté pre každého, kto ocení minimálnu veľkosť, maximálnu funkčnosť, a perfektný design.



Späť na tému Archív