Kufre značky ROCK | Novinka z Londýna práve pristála u nás v sklade

Kufre značky ROCK | Novinka z Londýna práve pristála u nás v sklade

Čo vznikne, keď sa spojí krása, funkčnosť, kvalitné materiály, perfektná výbava, 15ročná záruka a výhodná cena? To môže byť jedine Rock London! 


Značka Rock London nie je jen ďalší bežný výrobca cestovných kufrov. Rock London si dobre uvedomuje, že cestovanie v sobe skrýva omnoho viac.

Cestovanie a nové skúsenosti s tým spojené posúvajú naše hranice, pomáhajú nám v osobnom raste a ženú nás vpred. Bez nových poznatkov, výziev a horizontov, môžeme len ťažko očakávať rozvoj našich vedomostí, talentu či emócií. 

 

Nadštandardná záruka 15 rokov!

Toto sme tu ešte nemali. Áno, vidíte správne. 15 rokov. Napadá vás, že taký kufor asi stojí za to, že?

Výrobky značky Rock sa vyrábajú z materiálov a komponentov najvyššej kvality a podliehajú prísnym kontrolám kvality. Pokiaľ by sa napriek tomu vyskytla na zakúpenom produkte vada, môžete samozrejme uplatniť svoju záruku.

Záruka sa nevzťahuje len na škody spôsobené leteckou spoločnosťou alebo inými dopravcami a na vady zapríčinené nesprávnym použitím. Ani v tomto prípade však nie je nič stratené. Prečítajte si náš článok, ako postupovať v prípade poškodenia alebo straty kufra behom prepravy.

 

Designové cestovní kufry značky Rock London

 

Inovatívny dizajn

Je dôležité, ako sa pri cestovaní cítite. Keď si zvolíte kufor, ktorý poteší i vaše oko, bude cestovanie omnoho zábavnejšie. V dnešnej dobe totiž môže byť i kufor módnou záležitosťou. A už dávno nie je pravda, že kufor je pekný alebo praktický, ale nemôže mať tieto dve vlastnosti zároveň. Batožina značky Rock sa pýši prvotriednou výbavou - samozrejmosťou sú prvky ako TSA zámok, dvojité kolieska otočné o 360°, teleskopická rukoväť alebo premyslený baliaci systém

 

Skvelá cena

Kufre značky Rock London rozhodne nezruinujú vašu peňaženku. V pomere kvality, výbavy, designu a hlavne nadštandardnej záruky, je cena viac než priaznivá. V našej ponuke pre vás naviac máme zvýhodnené sady kufrov. Pokiaľ sa naviac zvýhodnená ponuka sád kufrov skombinuje s našim bohatým vernostným programom, bude vaše cestovanie už len jedným veľkým príjemným zážitkom. 

 

Kolekcia Diamond pre módnych fajnšmekrov

Kufre z rady Diamond poznáte na prvný pohľad. Nezameniteľný vzhľad a lesklý povrch priamo priťahuje pozornosť. Detaily v rose gold farbe len podtrhujú celkový dojem. Keď sa povie Rock London, ozajstní znalci a skalní fanúšikovia si okamžite vybavia práve kolekciu Diamond. Staňte sa jedným z nich a podtrhnite svoj štýl i behom cestovania.

 

Cestovní kufry Rock London kolekce Diamond

 

Vintage poteší nielen fanúšikov Harryho Pottera

Tiež ste snívali o tom, že vám ve schránke pristane dopis v podivnej zelenej obálje a vy budete musieť nastúpiť do Školy čarov a kúziel v Rokforte? Kúzelnickemu svetu sa teraz môžete aspoň trochu priblížiť s kolekciou kufrov Vintage. Abyste si túto kolekciu obľúbili, nemusíte byť ani nadšení fanúšici žánru fantasy. Rada Vintage vás prenesie do dôb dávno minulých, keď bol tento štýl kufrov jedinou možnou variantou. Tieto kufre v retro štýle, už ale rozhodne nie sú tak nepohodlné ako kedysi. V ich výbave nechýbajú dnes už nepostrádateľné doplnky pre moderné cestovanie ako je integrovaný TSA zámok, štyri dvojité kolieska, odolný materiál, výsuvná rukoväť s aretáciou alebo prehľadne usporiadaný interiér.



Späť na tému Články