Parametre
Číslo produktu P67624
Materiál polyester
Rozmer info icon 42 x 30 x 9 cm
Hmotnosť 0.74 kg
Záruka 24 mesiacov
Pohlavie Pánske
Smart Sleeve Áno
Dĺžka ucha 30 cm
Maximálna dĺžka popruhu 110 cm
A4 Áno
Vrecko na zip 4 x
Otvorená kapsa 5 x
Priehradka na kreditné karty 5 x
Maximálna veľkosť notebooku 14 ''

Popis produktu

Priestranná taška na notebook 14" Barret od značky United Colors of Benetton - skvelý spoločník do práce aj do školy.

Taška je vyrobená z odolného polyesteru. Detaily sú zo syntetickej kože.

Môžete ju nosiť v ruke aj cez rameno. Súčasťou je odnímateľný nastaviteľný popruh s ramennou výstelkou (max. 110 cm).

Hlavná priehradka je uzatvárateľná dvojcestným zipsom. Zipsy je možné zamknúť zámočkom. v jej výbave je zámok na kľúč a dva kľúče a kódový zámok.

Dovnútra pohodlne umiestnite dokumenty formátu A4 a notebook s uhlopriečkou 14''. Hlavná priehradka obsahuje vrecko na zips, polstrovanú priehradku na notebook a tri otvorené vrecká.

Súčasťou sú dve predné vrecká na zips. Jedna z nich je vybavená praktickým organizérom (5 priehradiek na karty, priehradka na telefón a 3 úchyty na písacie potreby).

Zadná strana je doplnená o úchyt na nasunutie na madlo kufra (smartsleeve).


O značke United Colors of Benetton

Značka United Colors of Benetton je jednou z najznámejších po celom svete. Firmu založil Luciano Benetton so svojimi súrodencami roku 1965 v talianskom meste Treviso. O pár rokov neskôr v roku 1969 otvorili prvý butik na Rue Bonaparte v Paríži, kde si zákazníci mohli vyberať oblečenie až v 50 farebných odtieňoch. Teraz má spoločnosť cez 6200 predajní v 120 krajinách sveta.

United Colors of Benetton je známa nielen pre svoje nápadité farby. Veľký úspech majú tiež ich reklamné kampane, ktoré bojujú proti rasizmu, AIDS alebo náboženským a spoločenským predsudkom.

Objavte celú ponuku značky United Colors of Benetton >>

 


Podobné produkty

Kolekcia Guardit 2.0 obsahuje novinky a s nimi aj túto profesionálnu tašku na notebook, ktorá sa stane vaším skvelým spoločníkom pri štúdiu alebo na cestách do práce. Súčasťou je tiež polstrovaná kapsa na tablet do veľkosti 10.5 "(26,6 x 18,3 x 1,5 cm / ⌀26,7 cm) a vrecko pre notebook do veľkosti 15.6" (37,5 x 25,9 x 2, 8 cm / ⌀39,6 cm).
-30%

Taška na notebook Guardit 2.0 Bailhandle 15.6"

Samsonite
81.11 €   56.78 €
Skladom
VUCH, TAŠKA NA NOTEBOOK JENEFER - TAŠKY NA NOTEBOOKY A DOKUMENTY VUCH, TAŠKA NA NOTEBOOK JENEFER - TAŠKY NA NOTEBOOKY A DOKUMENTY

Taška na notebook Jenefer

Vuch
48.28 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

VUCH, PÁNSKA KOŽENÁ PEŇAŽENKA KUJLI - PÁNSKE PEŇAŽENKY VUCH, PÁNSKA KOŽENÁ PEŇAŽENKA KUJLI - PÁNSKE PEŇAŽENKY

Pánska kožená peňaženka Kujli

Vuch
36.48 €
Skladom
VUCH, PÁNSKA PEŇAŽENKA MEROPE - PÁNSKE PEŇAŽENKY VUCH, PÁNSKA PEŇAŽENKA MEROPE - PÁNSKE PEŇAŽENKY

Pánska peňaženka Merope

Vuch
24.30 €
Skladom
Štýlová dvojfarebná kožená pánska peňaženka strednej veľkosti od českej značky Lagen. Peňaženka obsahuje 3 priehradky na karty, vrecko na mince, 2 oddiely na bankovky a 4 ďalšie priehradky.
-20%
Český výrobok

Pánska kožená peňaženka LG-1813

Lagen
44.23 €   35.38 €
Skladom
Kompaktná pánska kožená peňaženka s priestorom len na to najnutnejšie od českej značky Lagen. Vnútri je oddiel na bankovky a 9 priehradiek na karty. Kompaktná pánska kožená peňaženka s priestorom len na to najnutnejšie od českej značky Lagen. Vnútri je oddiel na bankovky a 9 priehradiek na karty.
-20%
Český výrobok

Pánska kožená peňaženka BLC/5018/421

Lagen
40.17 €   32.14 €
Skladom
Ležérne elegantná pánska kožená peňaženka od českej značky Lagen. V jej výbave nechýba ani priehľadná priehradka na fotografie najbližších alebo na doklady, ktoré potrebujete mať na očiach.
-20%
Český výrobok

Pánska kožená peňaženka BLC/4861/1120

Lagen
48.28 €   38.63 €
Skladom
Športovo elegantná pánska kožená peňaženka od značky Samsonite z radu Pro-DLX 5 SLG s RFID ochranou a špeciálnym usporiadaním. Je vybavená celkom 9 priehradkami na karty, zipsovým vreckom na mince, oddielom na bankovky a ďalšími 2 priehradkami na doklady.
-30%

Pánska kožená peňaženka PRO-DLX 6 SLG 048

Samsonite
72.99 €   51.10 €
Skladom
Elegantná priestranná pánska kožená peňaženka od značky Samsonite z radu Pro-DLX 6 s RFID ochranou. Vnútri sú k dispozícii celkom 2 oddiely na bankovky, 15 priehradiek na karty, vrecko na mince a 6 ďalších priehradok na doklady. Elegantná priestranná pánska kožená peňaženka od značky Samsonite z radu Pro-DLX 6 s RFID ochranou. Vnútri sú k dispozícii celkom 2 oddiely na bankovky, 15 priehradiek na karty, vrecko na mince a 6 ďalších priehradok na doklady.
-30%

Pánska kožená peňaženka PRO-DLX 6 147

Samsonite
89.22 €   62.46 €
Skladom
Elegantná pánska kožená peňaženka od značky Samsonite z radu Double Leather s RFID ochranou. Vnútri je k dispozícii oddiel na bankovky, 6 priehradok na karty a 2 ďalšie priehradky na doklady. Peňaženka neobsahuje vrecko na mince.
-30%

Pánska kožená peňaženka Double Leather SLG

Samsonite
52.71 €   36.89 €
Skladom

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


obchod je veliký, možnost vystavit hodně zboží

Zuzana


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Taška na notebook 14'' Barret 71507