Parametre
Číslo produktu 93361
Farba červená
Objem 71/82 l
Materiál ABS
Rozmer info icon 44.5 x 67 x 27 cm
Hmotnosť 3.8 kg
Záruka 36 mesiacov
Veľkosť M
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Škrupinový
Rozšíriteľnosť kufra Áno
Objem po rozšírení 44.5 x 67 x 31
Smart Sleeve Nie

Popis produktu

Rozšíriteľný, stredne veľký kufor spinner z edície Tracklite od značky American Tourisher umožňuje v prípade potreby zabaliť viac predmetov a je skvelým sprievodcom na týždennú dovolenku.

Moderná textúra vonkajšieho materiálu minimalizuje škriabance. Súčasťou je TSA zámok, ktorý pri bezpečnostných kontrolách umožňuje bezpečnostným orgánom bez poškodenia otvoriť Vašu batožinu.

Šikovná organizácia vnútorného priestoru uľahčí balenie a elastické krížové popruhy udržia všetky predmety na mieste. Nechýbajú ani uzamykateľné zipsy.

Pre pohodlné prevážanie z miesta na miesto je kufor vybavený štyrmi dvojitými kolieskami, ktoré sa ľahko pohybujú.

Manipuláciu uľahčujú aj horná a bočná rukoväť. Nesmieme zabudnúť ani na polohovateľnú trolej s nastaviteľnou dĺžkou.

Kufor sa dá rozšíriť na rozmery 44,5 x 67 x 31 cm.


O značke American Tourister

Široká ponuka preverených batožín a kufrov značky American Tourister, ktoré vynikajú svojou kvalitou, ľahkosťoudesignom a predovšetkým nízkou cenou. Táto značka je na trhu už od roku 1933 a jej cieľom je vyrábař ľahké, kvalitné kufry za skvelú cenu pre celú rodinu. Ponúka látkové aj škrupinové kufre v mnoho farebnývh variantách. Vyberte si i Vy to najlepšie pre Vaše cesty a nechajte sa na nich sprevádzať farbami. Značka American Tourister sa nezameriava len na kufre, môžete tiež vyberať z množstva rôznych cestovných tašiekbatohov alebo tašiek na notebooky.

 

Objevte celú ponuku značky American Tourister >>


Podobné produkty

Stredný škrupinový kufor na štyroch kolieskach od značky United Colors of Benetton vybavený TSA zámkom. Vnútri nájdete obojstranný baliaci systém - na jednej strane sú fixačné popruhy a na strane druhej je k dispozícii deliaca prepážka na zips.

Škrupinový cestovný kufor UCB Medium 60 l

United Colors of Benetton
170.01 €
Skladom
Stredný škrupinový kufor na štyroch kolieskach od značky United Colors of Benetton vybavený TSA zámkom. Vnútri nájdete obojstranný baliaci systém - na jednej strane sú fixačné popruhy a na strane druhej je k dispozícii deliaca prepážka na zips.

Škrupinový cestovný kufor UCB Medium 60 l

United Colors of Benetton
170.01 €
Skladom
CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO ALEXA S 38 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO ALEXA S 38 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Cat Cargo Alexa S 38 l černý

Caterpillar
91.25 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Signature EXP 26/31 l černý

LEGO
121.68 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L MODRÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L MODRÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Signature EXP 26/31 l modrý

LEGO
121.68 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR INDUSTRIAL PLATE S 35 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR INDUSTRIAL PLATE S 35 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Industrial Plate S 35 l černý

Caterpillar
141.97 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
CATERPILLAR, SKOŘEPINOVÝ CESTOVNÍ KUFR INDUSTRIAL PLATE EXP L 92 L ŽLUTÝ - ŠKRUPINOVÉ KUFRE CATERPILLAR, SKOŘEPINOVÝ CESTOVNÍ KUFR INDUSTRIAL PLATE EXP L 92 L ŽLUTÝ - ŠKRUPINOVÉ KUFRE

Skořepinový cestovní kufr Industrial Plate EXP L 92 l žlutý

Caterpillar
186.60 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


obchod je veliký, možnost vystavit hodně zboží

Zuzana


Ochotné jednání, rychlé dodání

Romana


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Stredný cestovný kufor Tracklite Spinner 34G 71/82 L