Samsonite
Kabínový cestovný kufor Citybeat Upright 42 l čierna

Kabínový textilný kufor na dvoch kolieskach v jednoduchom a čistom designe s predĺženou zárukou od značky Samsonite z kolekcie Citybeat.

  • Vyberte farbu:
158.81 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní Predpokladaný termín doručenia 07. 05.

Nákupom získate 3899 bonusových bodov (4.76 €)
Čo sú to bonusové body?
Parametre
Číslo produktu P50207
Farba čierna
Objem 42 l
Materiál polyester
Rozmer info icon 40 x 55 x 20 cm
Hmotnosť 2 kg
Záruka 60 mesiacov
Pohlavie Pánske, dámske
Veľkosť i S
Počet koliesok 2 kolieska
Typ kufra Textilný
Rozšíriteľnosť kufra Nie
Smart Sleeve Nie
Palubný (kabinový) Áno

Popis produktu

Predĺžená 5 ročná záruka

Inšpirované rytmom dynamického mestského života - nová kolekcia Citybeat od značky Samsonite je vytvorená pre všetkých, ktorí preferujú jednoduchosť, výkon a štýl za skvelú cenu. Užite si cestovanie s odľahčeným kabínovým látkovým kufrom na dvoch kolieskach Citybeat.

Kufor je vyrobený z pevného a odolného polyesteru. Ľahkú manipuláciu majú na svedomí dve tiché hladké kolieska. Samozrejmosťou je horné madlo a výsuvná dvojitá trolej s aretáciou.

Bezpečné cestovanie po celom svete zabezpečí integrovaný TSA zámok, ktorého hlavnou výhodou je, že ho môžu bezpečnostné zložky na letiskách bez poškodenia otvoriť pri kontrole.

Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovanou zipsovým vreckom vo veku a menšie zipsovou priehradkou na drobnosti. Na nevyhnutnosti, ktoré chcete mať po ruke, môžete využiť predné vrecko na zips.

Kufor svojimi rozmermi spĺňa požiadavky na príručnú batožinu väčšiny leteckých spoločností. Odporúčame ale starostlivú kontrolu požadovaných rozmerov u vami vybraných aeroliniek.


O značke Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite je synonymom najvyššej kvality. Batožiny tejto značky sú vysoko kvalitné, trvanlivé a moderné. Samsonite je jedným z nejväčších svetových výrobcov batožín. Je priekopníkom na trhu s cestovnými batožinami a spríjemňuje nám cestovanie od roku 1910. Všetky batožiny sa vyznačujú vysokou kvalitou, nadčasovým designom a sú synonymom pevnosti, odolnosti a ľahkosti.

Samsonite nevyrába len vysoko odolné látkové alebo škrupinové kufre, ktoré prežijú i najhoršie zachádzanie na letiskách, ale tiež vysoko praktické kabelky, príručné tašky, kozmetické taštičky alebo detskú batožinu. Batožina Samsonite vás bude sprevádzať na každej vašej ceste.

Objavte celú ponuku značky Samsonite >>


Podobné produkty

Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví.
Udržateľnosť

Kabínový cestovný kufor Vaycay S 40 l

Samsonite
162.89 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.

Kabínový cestovný kufor Litebeam S 39 l

Samsonite
162.89 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite na dvoch kolieskach s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite na dvoch kolieskach s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite na dvoch kolieskach s TSA zámkom a predĺženou zárukou 5 rokov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.

Kabínový cestovný kufor Litebeam Upright S 39 l

Samsonite
150.67 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite na dvoch kolieskach vhodný ako batožina pod sedačku do lietadla. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite na dvoch kolieskach vhodný ako batožina pod sedačku do lietadla. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.

Kabínový cestovný kufor Litebeam Upright XS 26 l

Samsonite
142.52 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti.

Kabínový cestovný kufor Pulsonic EXP S 40,5/43,5 l

American Tourister
122.15 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Odolný škrupinový cestovný kufor na kolieskach vhodný na palubu lietadla od značky Samsonite z radu StackD Marvel. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®. Odolný škrupinový cestovný kufor na kolieskach vhodný na palubu lietadla od značky Samsonite z radu StackD Marvel. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®.

Kabínový cestovný kufor StackD Marvel EXP 35/42 l

Samsonite
244.35 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Moderný kabínový cestovný kufor na štyroch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Moderný kabínový cestovný kufor na štyroch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Moderný kabínový cestovný kufor na štyroch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.
Udržateľnosť

Kabínový cestovný kufor Respark S 43 l

Samsonite
207.69 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Moderný rozšíriteľný kabínový cestovný kufor na štyroch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Moderný rozšíriteľný kabínový cestovný kufor na štyroch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Moderný rozšíriteľný kabínový cestovný kufor na štyroch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.
Udržateľnosť

Kabínový cestovný kufor Respark S EXP 39/44 l

Samsonite
207.69 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

Perfektný doplnok na prevážanie kozmetiky a hygienických potrieb na vašich cestách - toaletná taška z kolekcie X'Blade 4.0 od značky Samsonite. Hlavná priehradka je uzatvárateľná na zips. Interiér disponuje praktickými priehradkami na organizáciu všetkých potrieb.

Toaletná taška X'Blade 4.0

Samsonite
122.15 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Uchovávejte své kosmetické doplňky bezpečně a stylově i na cestách s kosmetickou taškou Summerfunk od značky American Tourister. Uvnitř je k dispozici několik praktických přihrádek pro přehlednou organizaci. Uchovávejte své kosmetické doplňky bezpečně a stylově i na cestách s kosmetickou taškou Summerfunk od značky American Tourister. Uvnitř je k dispozici několik praktických přihrádek pro přehlednou organizaci.

Kozmetická taška Summerfunk

American Tourister
36.62 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Priestranná kozmetická taška od značky American Tourister vás nadchne svojím jednoduchým a jemným dizajnom. Vďaka nastaviteľnému popruhu môžete kufrík nosiť pohodlné cez rameno. Priestranná kozmetická taška od značky American Tourister vás nadchne svojím jednoduchým a jemným dizajnom. Súčasťou je predné vrecko na zips a hlavný úložný priestor s organizérom.
Bestseller

Kozmetický kufrík Summerfunk 78G 16,5 l

American Tourister
48.84 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Kabínový cestovný kufor Citybeat Upright 42 l Vyberte variantu

Prečo sa Vám oplatí stať sa členom? 

  • Trvalá vernostná zľava pre najvernejších zákazníkov
  • Možnosť zbierania bodov za každý nákup či už v predajniach alebo na e-shope
  • 500 bodov za registráciu
  • Narodeninové prekvapenie
  • Prednostné informácie o novinkách, akciách aj zľavách
  • Online prístup k nákupom
  • Akcie len pre členov programu

Zbierajte body a ušetrite až 50%

Za každý nákup získavate body (1€ nákupu = 26 bodov, napríklad: 867 bodov = 1€ zľava). Body, ktoré si nazbierate, môžete uplatniť pri ďalšom nákupe až do výšky 50% hodnoty nákupu alebo objednávky. Vaše ušetrené body Váš nákup ešte zlacnia. Body môžete dokonca uplatniť aj na už zľavnený tovar!

Niečo naviac pre tých najvernejších zákazníkov

Získajte trvalú zľavu 8% alebo 12% na nezľavnený tovar už nastálo!* Po aktivácii výhod zákazníckej karty Delmas Silver, si stačí nakúpiť v celkovom súčte 115€ a pre kartu Delmas Gold v celkovom súčte 577€. 

 

  Silver Gold
Súčet nákupov nad 115€ 577€
Trvalá zľava* 8% 12%

nevzťahuje sa na už zľavnený tovar