Parametre
Číslo produktu P45371
Materiál ABS
Rozmer info icon 30 x 47 x 20 cm
Hmotnosť 1.9 kg
Záruka 24 mesiacov
Veľkosť XS
Počet koliesok 2 kolieska
Typ kufra Škrupinový
Palubný (kabinový) Áno

Popis produktu

Sada detského príručného kufra na dvoch kolieskach a zároveň batohu je perfektnou výbavou pre najmenších cestovateľov. S batohom a kufríkom si deti užijú veľa zábavy, a to nielen počas rodinnej dovolenky, ale napríklad aj na školskom výlete.

Kufor:
- dve hladké in-line kolieska
- odľahčená výsuvná rukoväť s aretáciou
- horné madlo
- baliaci systém s kompresnými popruhmi v tvare X
- ľahká údržba

Rozmery: 30 x 40 x 27 cm, váha: 1,5 kg

Batoh:
- nastaviteľné ramenné popruhy
- mäkké pútko pre pohodlné zavesenie alebo prenášanie v ruke
- priestranná vnútorná priehradka

Rozmery: 25 x 33 x 13 cm, váha: 0,34 kg

 

Podobné produkty

Farebná batožina z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Tourister inšpirované svetom Walta Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebná batožina z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Tourister inšpirované svetom Walta Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebná batožina z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Tourister inšpirované svetom Walta Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebná batožina z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Tourister inšpirované svetom Walta Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebná batožina z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Tourister inšpirované svetom Walta Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebná batožina z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Tourister inšpirované svetom Walta Disneyho. Hlavní úschovný prostor s dolním oddílem s popruhy a horním oddílem s dělící přepážkou na zip. Farebná batožina z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Tourister inšpirované svetom Walta Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips.

Kabínový cestovný kufor Wavebreaker Disney 36 l

American Tourister
150.53 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Stredne veľký kufor z kolekcie Disney Legends od značky American Tourister s motívom myšiaka Mickey je vhodný na týždenný pobyt. Batožina obsahuje hlavný úložný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Stredne veľký kufor z kolekcie Disney Legends od značky American Tourister s motívom myšiaka Mickey je vhodný na týždenný pobyt. Batožina obsahuje hlavný úložný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Stredne veľký kufor z kolekcie Disney Legends od značky American Tourister s motívom myšky Minnie je vhodný na týždenný pobyt. Batožina obsahuje hlavný úložný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Stredne veľký kufor z kolekcie Disney Legends od značky American Tourister s motívom myšky Minnie je vhodný na týždenný pobyt. Batožina obsahuje hlavný úložný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips.

Cestovný kufor Disney Legends Spinner 62,5 l

American Tourister
170.88 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Farebný kufor z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Touriste, inšpirovaný svetom Wala Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebný kufor z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Touriste, inšpirovaný svetom Wala Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebný kufor z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Touriste, inšpirovaný svetom Wala Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebný kufor z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Touriste, inšpirovaný svetom Wala Disneyho. Hlavní úschovný prostor s dolním oddílem s popruhy a horním oddílem s dělící přepážkou na zip.Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebný kufor z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Touriste, inšpirovaný svetom Wala Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips. Farebný kufor z kolekcie Wavebreaker Disney od značky American Touriste, inšpirovaný svetom Wala Disneyho. Hlavný úschovný priestor s dolným oddielom s popruhmi a horným oddielom s deliacou prepážkou na zips.

Cestovný kufor Wavebreaker Disney Spinner 31C 64 l

American Tourister
183.09 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Sada batohu a kabínového kufra DZPLSET