Parametre
Číslo produktu P42638
Materiál koža
Rozmer info icon 52 x 30 x 27 cm
Hmotnosť 1.8 kg
Záruka 24 mesiacov
Veľkosť i S
Počet koliesok Bez koliesok

Popis produktu

Elegantná cestovná taška od českého výrobcu Sněžka pre štýlové cestovanie. Je vyrobená z kvalitnej hovädzej kože v hladkej úprave. Možno ju nosiť pohodlne v ruke aj cez rameno. Súčasťou je odnímateľný nastaviteľný popruh s maximálnou dĺžkou 120 cm a polstrovanou ramenné podložkou. Cestovná taška je vhodná na kratšie pobyty a len o pár centimetrov nespĺňa limit pre kabínové batožinu väčšiny leteckých spoločností.

Hlavná priehradka cestovné tašky je uzatvárateľná dvojcestným zipsom, ktorý možno bezpečne zamknúť (zámok nie je súčasťou). Vnútri je k dispozícii jedno vrecko na zips. Súčasťou je tiež zosilnené dno tašky, ktoré možno v prípade znečistenia vybrať. Vnútorná podšívka je vyrobená z odolného polyesteru a ľahko ju dáte do poriadku v prípade znečistenia.

Tašku dopĺňa praktické vrecko na zips s integrovaným organizérom na prednej strane. Vnútri je k dispozícii priehradka na mobilný telefón, 4 priehradky na karty alebo vizitky, 3 úchyty na písacie potreby a kovový úchyt na kľúče s odnímateľnou karabínkou. Zadnú stranu dopĺňa ďalšie praktické vrecko na zips.

 

- kvalitné kožené spracovanie

- český výrobok

- prakticky organizovaný interiér

- nestarnúci dizajn


O značke Sněžka Náchod

Tradičný a osvedčený výrobca koženej galantérie. Sněžka Náchod se môže chváliť ručne šitými doplňky. K produktom je používa ten najlepší materiál. Precízne spracovanie patrí k hlavným prednostiam tejto luxusnej značky.

Všetky modely naväzujú na klasickú a rokmi overenú formu a štýl. Výrobky oslovia predovšetkým vycibrených zákazníkov, ktorí uprednostňujú perfektný pomer kvality, ceny a designu

Urobte si radosť a kúpte si jednu z luxusných kabeliek značky Sněžka Náchod.

 

Objavte celú ponuku značky Sněžka Náchod >>


Podobné produkty

Moderní a přesto profesionální taška na kolečkách z kolekce At Work od značky American Tourister vám bude skvělým společníkem do práce a na služební cesty. Do tašky lze umístit formát dokumentu A4. Obsahuje tři hlavní úložné oddíly pro snadné zabalení všech předmětů.

Cestovný kufor na kolieskach AT Work 22 l

American Tourister
125.89 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Elegantní menší cestovní taška z řady Urbify od značky Samsonite s odnímatelným popruhem vyrobená z udržitelného materiálu. Cestovná taška Urbify XS 20 l Elegantní menší cestovní taška z řady Urbify od značky Samsonite s odnímatelným popruhem vyrobená z udržitelného materiálu. Cestovná taška Urbify XS 20 l Elegantní menší cestovní taška z řady Urbify od značky Samsonite s odnímatelným popruhem vyrobená z udržitelného materiálu. Cestovná taška Urbify XS 20 l
Udržateľnosť

Cestovná taška Urbify XS 20 l

Samsonite
81.20 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
THULE, CESTOVNÁ TAŠKA 2V1 CHASM S 40 L ČIERNA - CESTOVNÉ TAŠKY THULE, CESTOVNÁ TAŠKA 2V1 CHASM S 40 L ČIERNA - CESTOVNÉ TAŠKY

Cestovná taška 2v1 Chasm S 40 l čierna

Thule
146.20 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
CATERPILLAR, CESTOVNÍ TAŠKA/BATOH 2V1 SIGNATURE S 39 L ČERNÁ - CESTOVNÉ TAŠKY CATERPILLAR, CESTOVNÍ TAŠKA/BATOH 2V1 SIGNATURE S 39 L ČERNÁ - CESTOVNÉ TAŠKY

Cestovní taška/batoh 2v1 Signature S 39 l černá

Caterpillar
101.52 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Cestujte pohodlne s príručnou cestovnou taškou Respark, ktorá je vďaka svojmu univerzálnemu prevedeniu vhodná na cestovanie aj na šport. Môžete ju nosiť v ruke alebo cez rameno. Súčasťou je odnímateľný nastaviteľný popruh. Cestujte pohodlne s príručnou cestovnou taškou Respark, ktorá je vďaka svojmu univerzálnemu prevedeniu vhodná na cestovanie aj na šport. Môžete ju nosiť v ruke alebo cez rameno. Súčasťou je odnímateľný nastaviteľný popruh. Cestujte pohodlne s príručnou cestovnou taškou Respark, ktorá je vďaka svojmu univerzálnemu prevedeniu vhodná na cestovanie aj na šport. Môžete ju nosiť v ruke alebo cez rameno. Súčasťou je odnímateľný nastaviteľný popruh. Cestujte pohodlne s príručnou cestovnou taškou Respark, ktorá je vďaka svojmu univerzálnemu prevedeniu vhodná na cestovanie aj na šport. Môžete ju nosiť v ruke alebo cez rameno. Súčasťou je odnímateľný nastaviteľný popruh.
Udržateľnosť

Cestovná taška Respark Overnighter 36,5 l

Samsonite
105.58 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Ľahká látková cestovná taška z modernej kolekcie Upbeat od značky American Tourister je perfektným doplnkom na cestovanie aj šport. Cestovná taška Upbeat 44 l

Cestovná taška Upbeat 44 l

American Tourister
60.89 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
VUCH, CESTOVNÁ TAŠKA BRIANA 24 L - CESTOVNÉ TAŠKY VUCH, CESTOVNÁ TAŠKA BRIANA 24 L - CESTOVNÉ TAŠKY

Cestovná taška Briana 24 l

Vuch
48.71 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Váš perfektný business spoločník - látková taška na notebook na kolieskach z vylepšenej rady Spectrolite 3.0 od značky Samsonite. Úložný priestor je členený na dve hlavné komory uzatvárateľné na zips a rad menšie priehradok pre organizáciu nevyhnutnosťou.

Taška na notebook 17,3'' Spectrolite 3.0

Samsonite
276.19 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

TRAVELITE, KOŽENÁ MENOVKA NA KUFR 10-01 - CESTOVNÉ PRÍSLUŠENSTVO

Kožená menovka na kufr 10-01

Travelite
4.87 €
Skladom

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Kožená cestovná taška 573264