Navzdory
Kľúčenka Vela - up-cycling reklamných bannerov

Farebná kľúčenka vyrobená ručne v Českej republike, ktorá vznikla vďaka up-cyclingu v spolupráci Delmas s Navzdory.

19.98 €

 Dopravu máte zadarmo Predpokladaný termín doručenia 30. 04.

Nákupom získate 490 bonusových bodov (0.60 €)
Čo sú to bonusové body?
Parametre
Číslo produktu P63723
Farba viacfarebná
Rozmer info icon 12 x 7,5 x 2,5 cm
Hmotnosť 0.02 kg
Záruka 24 mesiacov
Pohlavie Pánske, dámske

Popis produktu

Ľahká praktická kľúčenka v rôznych farbách ručne vyrábaná v Českej republike. Kľúčenka je uzatvárateľná pomocou zipsu. Vnútri nájdete dva krúžky na pripevnenie kľúčov. Je vyrobená z reklamného banneru a vďaka tomu je veľmi odolná a ľahko sa udržuje v prípade znečistenia.

 

Výber farebného prevedenia:

Keďže sa jedná o up-cyklovaný produkt, každý kúsok predstavuje jedinečný originál a môže byť rozlične sfarbený. Ak máte záujem o konkrétnu farbu, napíšte prosím do poznámky k objednávke alebo nás kľudne kontaktujte. V opačnom prípade vám bude farba vybraná náhodne.

Tento produkt žije svoj život po živote. Dostal šancu na druhý život vďaka up-cyclingu (Upcyklace je proces premeny odpadového materiálu či nepotrebných produktov na nové materiály či produkty lepšej kvality, za účelom zlepšenia hodnôt životného prostredia.). Nový život dostali reklamné bannery, ktoré by v opačnom prípade skončili na skládke. Kľúčenka vznikla v spolupráci Delmas a skupiny nadšencov do up-cyclingu Navzdory, ktorá svojou kreativitou vzdoruje neefektívnemu nakladaniu s opadom. Nákupom tejto kľúčenky pomôžete spoločne s nami chrániť životné prostredie.


O značke Navzdory

Spojili sme sa so skupinou nadšencov do upcyklácie s agentúrou Navzdory, ktorá svojou kreativitou vzdoruje neefektívnemu nadovážaniu s odpadmi. Vzdoruje tiež predsudkom o tom, že použitý materiál už nemôže byť praktický a designový. V Navzdory vykúzlia krásne a originálne predmety nie len zo starých bannerov, ale tiež z produktov ako cykloduša, autopásy, hasičské hadice, fľaše od vína, odpadová koža a množstvo iných zaujímavých materiálov, ktorým umožnia šancu na druhý život.

Objavte celú ponuku od Navzdory>>


Podobné produkty

Kožená klíčenka 4284 Kožená klíčenka 4284
-20%
Český výrobok

Kožená klíčenka 4284

Lagen
15.90 €   12.72 €
Skladom
Dámská kožená klíčenka BLC/5695/123 Dámská kožená klíčenka BLC/5695/123 Dámská kožená klíčenka BLC/5695/123 Dámská kožená klíčenka BLC/5695/123 Dámská kožená klíčenka BLC/5695/123 Dámská kožená klíčenka BLC/5695/123
-20%
Český výrobok

Dámská kožená klíčenka BLC/5695/123

Lagen
36.29 €   29.03 €
Skladom
Stylová perfektně vybavená kožená klíčenka od české značky Lagen. Je uzavíratelná na zip. Uvnitř je jeden kroužek na klíče.
-20%
Český výrobok

Dámska kožená kľúčenka BLC/5784/323

Lagen
32.21 €   25.77 €
Skladom
Kožená kľúčenka od českej značky Lagen - praktický doplnok do každej kabelky aj tašky. Hlavná priehradka je uzatvárateľná na zips. Vnútri sú 2 krúžky na kľúče.
-20%
Český výrobok

Kožená kľúčenka 786-382/D

Lagen
24.05 €   19.24 €
Skladom
Moderní kožený přívěsek na klíče od značky Samsonite z řady Flagged 2.0. Je vyrobený z hovězí kůže. Moderní kožený přívěsek na klíče od značky Samsonite z řady Flagged 2.0. Je vyrobený z hovězí kůže.

Kožený prívesok na kľúče Flagged 2.0

Samsonite
30.54 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Štýlová a praktická kožená kľúčenka od značky Samsonite z kolekcie Pro-DLX 6. Vnútri sú k dispozícii 2 kovové krúžky na kľúče.

Kožená kľúčenka Pro-DLX 6 524

Samsonite
61.11 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Praktický a štýlový doplnok na úschovu vašich kľúčov z radu Attack 2 od značky Samosnite. Vnútri sú k dispozícii 2 kovové krúžky na kľúče. Praktický a štýlový doplnok na úschovu vašich kľúčov z radu Attack 2 od značky Samosnite. Vnútri sú k dispozícii 2 kovové krúžky na kľúče.

Kožená kľúčenka Attack 2 SLG 524

Samsonite
36.65 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Športovo elegantný kožený prívesok na kľúče od značky Samsonite.

Kožený prívesok na kľúče Pro-DLX 5

Samsonite
36.65 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

Máte radi všetko perfektne organizované? Potom si obľúbite aj kožené puzdro na karty a vizitky od českého výrobcu Lagen. Vnútri je priestor na 11 kariet alebo vizitiek.
-20%
Český výrobok

Kožené puzdro na karty a vizitky RX-10/D

Lagen
24.05 €   19.24 €
Skladom
Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky. Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky. Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky. Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky.

Puzdro na karty Alu Fit 202 Slide-up Wallet

Samsonite
61.11 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do pouzdra uložíte až 6 platebních karet (6 plochých karet nebo až 4 embosované karty s reliéfními detaily). Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do puzdra uložíte až 6 platobných kariet (6 plochých kariet alebo až 4 embosované karty s reliéfnymi detailmi). Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do puzdra uložíte až 6 platobných kariet (6 plochých kariet alebo až 4 embosované karty s reliéfnymi detailmi). Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do puzdra uložíte až 6 platobných kariet (6 plochých kariet alebo až 4 embosované karty s reliéfnymi detailmi).

Puzdro na karty Alu Fit 201 Slide-up

Samsonite
26.46 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Nadčasové kožené puzdro na karty od značky Samsonite z rady Attack 2 s RFID ochranou. V jeho výbave je 6 priehradiek na karty a jedna priestrannejšia priehradka na doklady alebo bankovky uprostred. Nadčasové kožené puzdro na karty od značky Samsonite z radu Attack 2 s RFID ochranou. V jeho výbave je 6 priehradok na karty a jedna priestrannejšie priehradka na doklady alebo bankovky uprostred.

Kožené puzdro na karty Attack 2 RFID

Samsonite
36.65 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Praktické kožené puzdro na karty od značky Samsonite z radu Pro-DLX 5 s RFID ochranou. V jeho výbave je 8 priehradiek na karty a jedna priestrannejšia priehradka na doklady alebo bankovky.

Kožené puzdro na karty Pro-DLX 5 RFID

Samsonite
57.04 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Kľúčenka Vela - up-cycling reklamných bannerov

Prečo sa Vám oplatí stať sa členom? 

  • Trvalá vernostná zľava pre najvernejších zákazníkov
  • Možnosť zbierania bodov za každý nákup či už v predajniach alebo na e-shope
  • 500 bodov za registráciu
  • Narodeninové prekvapenie
  • Prednostné informácie o novinkách, akciách aj zľavách
  • Online prístup k nákupom
  • Akcie len pre členov programu

Zbierajte body a ušetrite až 50%

Za každý nákup získavate body (1€ nákupu = 26 bodov, napríklad: 867 bodov = 1€ zľava). Body, ktoré si nazbierate, môžete uplatniť pri ďalšom nákupe až do výšky 50% hodnoty nákupu alebo objednávky. Vaše ušetrené body Váš nákup ešte zlacnia. Body môžete dokonca uplatniť aj na už zľavnený tovar!

Niečo naviac pre tých najvernejších zákazníkov

Získajte trvalú zľavu 8% alebo 12% na nezľavnený tovar už nastálo!* Po aktivácii výhod zákazníckej karty Delmas Silver, si stačí nakúpiť v celkovom súčte 115€ a pre kartu Delmas Gold v celkovom súčte 577€. 

 

  Silver Gold
Súčet nákupov nad 115€ 577€
Trvalá zľava* 8% 12%

nevzťahuje sa na už zľavnený tovar