Parametre
Číslo produktu P44890
Objem 31 l
Materiál polykarbonát
Rozmer info icon 40 x 55 x 20 cm
Hmotnosť 2.5 kg
Záruka 24 mesiacov
Pohlavie Dámske
Veľkosť i S
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Škrupinový
Palubný (kabinový) Áno

Popis produktu

Kabínový cestovný kufor z dámskej kolekcie Disney Forever je inšpirovaný klasickou Disney postavou Dumba a jeho veselú postavičkou. Kufor je zdobený skicou Dumba, ktorý je obklopený pastelovými pierkami.

Je vyrobený zo 100% makrolon polykarbonátu s hrubšou povrchovou textúrou a vďaka tomu je kufor pevný a odolnejší voči poškriabaniu.

Bezpečné a bezproblémové cestovanie po celom svete vám umožní integrovaný TSA zámok, ktorý je možné pri bezpečnostnej kontrole bez poškodenia otvoriť.

Samozrejmosťou je horné a bočné madlo a 4 dvojité kolieska, ktoré sú otočné v 360° a zaistia vám väčšiu stabilitu a ľahšiu manipuláciu s kufrom.

Svojimi rozmermi 55 x 40 x 20 cm sa radí medzi kabínové kufre. Odporúčame však starostlivú kontrolu požiadaviek na príručnú batožinu u vami vybraných aeroliniek.

Vnútri nájdete obojstranný baliaci systém vrátane fixačných popruhov, sieťovanej prepážky a menších vreciek na zips. Pri hornom madle nájdete praktickú vychytávku v podobe zabudovanej menovky.

 


O značke Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite je synonymom najvyššeh kvality. Batožiny tejto značky sú vysoko kvalitné, trvanlivé a moderné. Samsonite je jedným z nejväčších svetových výrobcov batožín. Je priekopníkom na trhu s cestovnými batožinami a spríjemňuje nám cestovanie od roku 1910. Všetky batožiny sa vyznačujú vysokou kvalitou, nadčasovým designom a sú synonymom pevnosti, odolnosti a ľahkosti.

Samsonite nevyrába len vysoko odolné látkové alebo škrupinové kufre, ktoré prežijú i najhoršie zachádzanie na letiskách, ale tiež vysoko praktické kabelky, príručné tašky, kozmetické taštičky alebo detskú batožinu. Batožina Samsonite vás bude sprevádzať na každej vašej ceste.

Objavte celú ponuku značky Samsonite >>


Podobné produkty

TROIKA, KABINOVÝ CESTOVNÍ BUSINESS KUFR LUG02-CB 47 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA TROIKA, KABINOVÝ CESTOVNÍ BUSINESS KUFR LUG02-CB 47 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA
-20%

Kabinový cestovní business kufr LUG02-CB 47 l černý

Troika
227.55 €   182.04 €
Skladom
TRAVELITE, PALUBNÍ TEXTILNÍ KUFR CHIOS RED S 34 L - PRÍRUČNÁ BATOŽINA TRAVELITE, PALUBNÍ TEXTILNÍ KUFR CHIOS RED S 34 L - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Palubní textilní kufr Chios Red S 34 l

Travelite
93.22 €
Skladom
Odolný škrupinový cestovný kufor na kolieskach vhodný na palubu lietadla od značky Samsonite z radu StackD Marvel. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®.
-30%

Kabínový cestovný kufor StackD Marvel EXP 35/42 l

Samsonite
244.20 €   170.94 €
Skladom
LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L TMAVĚ ŠEDÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L TMAVĚ ŠEDÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Signature EXP 26/31 l tmavě šedý

LEGO
122.08 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Signature EXP 26/31 l černý

LEGO
122.08 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CARGO COOLRACK S 43 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CARGO COOLRACK S 43 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Cargo CoolRack S 43 l černý

Caterpillar
101.73 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO S 34 L STŘÍBRNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO S 34 L STŘÍBRNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Cat Cargo S 34 l stříbrný

Caterpillar
134.29 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno %  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


obchod je veliký, možnost vystavit hodně zboží

Zuzana


Ochotné jednání, rychlé dodání

Romana


Naprosto skvělý obchod.

Věra


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Kabínový cestovný kufor Disney Forever 34C