Madisson
Kabínový cestovný kufor 96820 multicolor

Príručný škrupinový kufor na štyroch kolieskach s trendy motívom od francúzskej značky Madisson.

56.47 €
Vypredané
Strážiť zmenu dostupnosti

Produkt nie je dostupný.

Parametre
Číslo produktu P49489
Materiál polykarbonát
Rozmer info icon 36 x 56 x 21 cm
Hmotnosť 2.64 kg
Záruka 24 mesiacov
Pohlavie Dámske
Veľkosť i S
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Škrupinový
Rozšíriteľnosť kufra Nie
Smart Sleeve Nie
Palubný (kabinový) Áno

Popis produktu

Škrupinový kabínový cestovný kufor od francúzskej značky MADISSON s trendy veselým motívom.

Palubný kufor je vyrobený z polykarbonátu. Vďaka tomu ľahko odolá nešetrnému zaobchádzaniu a nie je náročný na údržbu.

Súčasťou je horné madlo a výsuvná rukoväť s aretáciou v rôznych polohách (výška kufra s rukoväťou v najvyššej polohe je 98 cm od zeme).

Samozrejmosťou štyri dvojité kolieska otočné o 360 °, ktoré zabezpečujú väčšiu stabilitu a ľahké manévrovanie s kufrom.

Kufor je vybavený trojčíselným kódovým zámkom pre väčšie bezpečie na cestách.

Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s kompresnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a sieťovaným vreckom na zips.

Tento škrupinový kufor spĺňa rozmery pre príručnú batožinu a je možné ho so sebou vziať do lietadla. Odporúčame ale vždy najskôr skontrolovať stanovené rozmery pre kabínovú batožinu vybranej leteckej spoločnosti.

Podobné produkty

Odolný škrupinový cestovný kufor na kolieskach vhodný na palubu lietadla od značky Samsonite z radu StackD Marvel. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®. Odolný škrupinový cestovný kufor na kolieskach vhodný na palubu lietadla od značky Samsonite z radu StackD Marvel. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®.

Kabínový cestovný kufor StackD Marvel EXP 35/42 l

Samsonite
243.69 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Ľahký a navrhnutý pre ten najlepší komfort na cestách – kabínový látkový kufor z elegantnej kolekcie D'Lite od značky Samsonite. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Ľahký a navrhnutý pre ten najlepší komfort na cestách – kabínový látkový kufor z elegantnej kolekcie D'Lite od značky Samsonite. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Ľahký a navrhnutý pre ten najlepší komfort na cestách – kabínový látkový kufor z elegantnej kolekcie D'Lite od značky Samsonite. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Ľahký a navrhnutý pre ten najlepší komfort na cestách – kabínový látkový kufor z elegantnej kolekcie D'Lite od značky Samsonite. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.

Kabínový cestovný kufor D'Lite 40 l

Samsonite
231.51 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Váš perfektný business spoločník - látkový kabínový kufor na štyroch kolieskach z vylepšeného radu Spectrolite 3.0 od značky Samsonite. Užite si pohodlné a ľahké balenie na cesty. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi a zipsovými priehradkami vo veku vrátane kapsy na mokré veci a oblečenie. Obsahuje tiež samostatné zipsové vrecká na prádlo alebo topánky.

Kabínový cestovný kufor Spectrolite 3.0 TRVL EXP 40/47 l

Samsonite
272.13 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Látkový palubný kufor z rady Holiday Heat sa pýši integrovaným trojčíselným zámkom, ktorý umožňuje pri kontrolách na letisku bezpečnostným orgánom bez poškodenia otvoriť vašu batožinu. Je tiež navrhnutý pr jednoduché balenie s deliacou pepážkou v hornom priestore a s elastickými popruhmi v dolnom oddieli, ktoré umožňujú zaistiť zabalené predmety a eliminujú možnosť skrčenia. Látkový palubný kufor z rady Holiday Heat sa pýši integrovaným trojčíselným zámkom, ktorý umožňuje pri kontrolách na letisku bezpečnostným orgánom bez poškodenia otvoriť vašu batožinu. Je tiež navrhnutý pr jednoduché balenie s deliacou pepážkou v hornom priestore a s elastickými popruhmi v dolnom oddieli, ktoré umožňujú zaistiť zabalené predmety a eliminujú možnosť skrčenia.

Kabínový cestovný kufor Holiday Heat Spinner 50G 38 l

American Tourister
113.70 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Skořepinové příruční zavazadlo z kolekce Lite-Shock od značky Samsonite vhodné pro dvoudenní pobyt Co se týká úložného prostoru, kufr je vybavený dolním prostorem s popruhy pro bezpečné zajištění obsahu a boční kapsou a horním prostorem s přepážkou na zip Skořepinové příruční zavazadlo z kolekce Lite-Shock od značky Samsonite vhodné pro dvoudenní pobyt Co se týká úložného prostoru, kufr je vybavený dolním prostorem s popruhy pro bezpečné zajištění obsahu a boční kapsou a horním prostorem s přepážkou na zip Skořepinové příruční zavazadlo z kolekce Lite-Shock od značky Samsonite vhodné pro dvoudenní pobyt Co se týká úložného prostoru, kufr je vybavený dolním prostorem s popruhy pro bezpečné zajištění obsahu a boční kapsou a horním prostorem s přepážkou na zip

Kabínový kufor Lite-Shock 36 l

Samsonite
471.18 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Elegantní textilní kufr z řady Urbify od značky Samsonite vhodný na palubu letadla s prodlouženou zárukou 5 let. Interiér je vybaven nastavitelnými fixačními popruhy a zipovými kapsami ve víku.
Udržateľnosť

Kabínový cestovný kufor Urbify Upright XS 29 l

Samsonite
150.26 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Pohodlný a moderný palubný kufor na štyroch kolieskach od značky American Tourister z radu Sea Seeker vybavený TSA zámkom. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, aby všetko zostalo na svojom mieste. Pohodlný a moderný palubný kufor na štyroch kolieskach od značky American Tourister z radu Sea Seeker vybavený TSA zámkom. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, aby všetko zostalo na svojom mieste. Pohodlný a moderní palubní kufr na čtyřech kolečkách od značky American Tourister z řady Sea Seeker vybavený TSA zámkem. Úložný prostor disponuje fixačními popruhy, aby vše zůstalo na svém místě. Pohodlný a moderní palubní kufr na čtyřech kolečkách od značky American Tourister z řady Sea Seeker vybavený TSA zámkem. Úložný prostor disponuje fixačními popruhy, aby vše zůstalo na svém místě.

Kabínový cestovný kufor Sea Seeker S 36 l

American Tourister
113.70 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
THULE, CESTOVNÝ PALUBNÝ BATOH LANDMARK TMAVO ČERVENÝ 60 L - ŠPORTOVÉ BATOHY THULE, CESTOVNÝ PALUBNÝ BATOH LANDMARK TMAVO ČERVENÝ 60 L - ŠPORTOVÉ BATOHY

Cestovný palubný batoh Landmark tmavo červený 60 l

Thule
198.24 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

TRAVELITE, KOŽENÁ MENOVKA NA KUFR 10-01 - CESTOVNÉ PRÍSLUŠENSTVO

Kožená menovka na kufr 10-01

Travelite
4.87 €
Skladom
Cestujte pohodlne s nafukovacím vankúšom od značky Samsonite. Súčasťou je obal na suchý zips na uloženie vankúša.

Nafukovací cestovný vankúšik

Samsonite
16.21 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
V balení sú 2 kusy menoviek. Nevyplnená karta pre kontaktné údaje sa nachádza vo vnútri. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř.

Menovka na kufor

Samsonite
16.21 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Kabínový cestovný kufor 96820