Parametre
Číslo produktu 90681
Farba čierna
Objem 40 l
Materiál polykarbonát
Rozmer info icon 40 x 55 x 23 cm
Hmotnosť 2.83 kg
Záruka 60 mesiacov
Veľkosť i S
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Škrupinový
Rozšíriteľnosť kufra Áno
Objem po rozšírení 47
Palubný (kabinový) Áno

Popis produktu

Prodigy je škrupinová kolekcia kufrov od značky Samsonite s ktorou hravo zvládnete bezpečnostnú prehliadku na letisku vďaka ľahko  zapustené predné vrecko na notebook, cestovné dokumenty a ďalšie pracovné nevyhnutnosti.

Kolekcia Prodigy je navrhnutá pre mladých podnikateľov a podnikateľky. Kombinuje pozoruhodný dizajn s extrémnou silou a funkčnými komponentmi.

Táto elegantná príručná batožina obsahuje kombinovaný zámok s TSA zámkom pre bezpečné cestovanie aj okolo sveta a štyri pevné kolieska. Jeho súčasťou je aj horné a bočné madlo, dvojitá trolej a polohovateľné zipsy. Samozrejmosťou je integrovaná menovka a ako bonus aj vrecko na káble.

Kufor spĺňa IATA odporúčania a môžete si ho so sebou vziať na palubu lietadla. Odporúčame vám však skontrolovať si limity pre príručné batožiny leteckej spoločnosti, s ktorou poletíte.

Čo sa týka úložného priestoru, kufor je vybavený dolným priestorom s popruhmi a hlavným priestorom s prepážkami. Obsahuje vrecko na notebook, vrecko na tablet a mokré vrecko. Kufor je možné rozšíriť na rozmer 40 x 55 x 26 cm.

Maximálna veľkosť notebooku (27 x 38,5 x 4 cm / ⌀ 41,7 cm / 16,4 ")

Maximálna veľkosť tabletu (19 x 24 x 0,9 cm / ⌀ 24.5 cm / 9,7 "

 


O značke Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite je synonymom najvyššej kvality. Batožiny tejto značky sú vysoko kvalitné, trvanlivé a moderné. Samsonite je jedným z nejväčších svetových výrobcov batožín. Je priekopníkom na trhu s cestovnými batožinami a spríjemňuje nám cestovanie od roku 1910. Všetky batožiny sa vyznačujú vysokou kvalitou, nadčasovým designom a sú synonymom pevnosti, odolnosti a ľahkosti.

Samsonite nevyrába len vysoko odolné látkové alebo škrupinové kufre, ktoré prežijú i najhoršie zachádzanie na letiskách, ale tiež vysoko praktické kabelky, príručné tašky, kozmetické taštičky alebo detskú batožinu. Batožina Samsonite vás bude sprevádzať na každej vašej ceste.

Objavte celú ponuku značky Samsonite >>


Podobné produkty

LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L TMAVĚ ŠEDÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L TMAVĚ ŠEDÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Signature EXP 26/31 l tmavě šedý

LEGO
122.27 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Príručný rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti.

Kabínový cestovný kufor Pulsonic EXP S 40,5/43,5 l

American Tourister
122.27 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Váš perfektný business spoločník - látkový kabínový kufor na štyroch kolieskach z vylepšeného radu Spectrolite 3.0 od značky Samsonite. Užite si pohodlné a ľahké balenie na cesty. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi a zipsovými priehradkami vo veku vrátane kapsy na mokré veci a oblečenie. Obsahuje tiež samostatné zipsové vrecká na prádlo alebo topánky. Váš perfektný business spoločník - látkový kabínový kufor na štyroch kolieskach z vylepšeného radu Spectrolite 3.0 od značky Samsonite. Užite si pohodlné a ľahké balenie na cesty. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi a zipsovými priehradkami vo veku vrátane kapsy na mokré veci a oblečenie. Obsahuje tiež samostatné zipsové vrecká na prádlo alebo topánky.

Kabínový cestovný kufor Spectrolite 3.0 TRVL 40 l

Samsonite
260.89 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Látkový kabínový kufor vhodný na palubu lietadla od značky Samsonite s TSA zámkom, expandérom na navýšenie objemu, päťročnou zárukou a puzdrom na tekutiny. Interiér s nádhernou podšívkou je vybavený fixačnými popruhmi, látkovou deliacou prepážkou a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Látkový kabínový kufor vhodný na palubu lietadla od značky Samsonite s TSA zámkom, expandérom na navýšenie objemu, päťročnou zárukou a puzdrom na tekutiny. Interiér s nádhernou podšívkou je vybavený fixačnými popruhmi, látkovou deliacou prepážkou a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti.

Kabínový cestovný kufor Airea Upright 55 cm 41/46 l

Samsonite
199.73 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Hľadáte moderný kufor s mestským vzhľadom? Potom je kolekcia kufrov Samsonite StackD to pravé pre vás. Palubný rozšíriteľný kufor StackD na štyroch kolieskach v unisex prevedení vám zaručí maximálny komfort na cestách. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®. Hľadáte moderný kufor s mestským vzhľadom? Potom je kolekcia kufrov Samsonite StackD to pravé pre vás. Palubný rozšíriteľný kufor StackD na štyroch kolieskach v unisex prevedení vám zaručí maximálny komfort na cestách. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®. Hľadáte moderný kufor s mestským vzhľadom? Potom je kolekcia kufrov Samsonite StackD to pravé pre vás. Palubný rozšíriteľný kufor StackD na štyroch kolieskach v unisex prevedení vám zaručí maximálny komfort na cestách. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®. Hľadáte moderný kufor s mestským vzhľadom? Potom je kolekcia kufrov Samsonite StackD to pravé pre vás. Palubný rozšíriteľný kufor StackD na štyroch kolieskach v unisex prevedení vám zaručí maximálny komfort na cestách. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými vreckami. Vnútorná podšívka je navyše vyrobená z recyklovaných PET fliaš - Recyclex ®.
Bestseller

Kabínový cestovný kufor StackD EXP 35/42 l

Samsonite
232.35 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Kabínový škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš. Kabínový škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš. Kabínový škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš. Kabínový škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš. Kabínový škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš.

Kabínový cestovný kufor C-lite Spinner EXP 36/42 l

Samsonite
432.12 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Osviežujúci moderný dizajn, rozšíriteľnosť a ľahkosť - škrupinový kufor Aerostep od značky American Tourister je na 100% pripravený zaistiť, aby bol váš budúci výlet nezabudnuteľný. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi, textilnou deliacou priečkou a vreckami na zips. Osviežujúci moderný dizajn, rozšíriteľnosť a ľahkosť - škrupinový kufor Aerostep od značky American Tourister je na 100% pripravený zaistiť, aby bol váš budúci výlet nezabudnuteľný. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi, textilnou deliacou priečkou a vreckami na zips. Osviežujúci moderný dizajn, rozšíriteľnosť a ľahkosť - škrupinový kufor Aerostep od značky American Tourister je na 100% pripravený zaistiť, aby bol váš budúci výlet nezabudnuteľný. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi, textilnou deliacou priečkou a vreckami na zips. Osviežujúci moderný dizajn, rozšíriteľnosť a ľahkosť - škrupinový kufor Aerostep od značky American Tourister je na 100% pripravený zaistiť, aby bol váš budúci výlet nezabudnuteľný. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi, textilnou deliacou priečkou a vreckami na zips. Osviežujúci moderný dizajn, rozšíriteľnosť a ľahkosť - škrupinový kufor Aerostep od značky American Tourister je na 100% pripravený zaistiť, aby bol váš budúci výlet nezabudnuteľný. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi, textilnou deliacou priečkou a vreckami na zips. Osviežujúci moderný dizajn, rozšíriteľnosť a ľahkosť - škrupinový kufor Aerostep od značky American Tourister je na 100% pripravený zaistiť, aby bol váš budúci výlet nezabudnuteľný. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi, textilnou deliacou priečkou a vreckami na zips.

Kabínový cestovný kufor Aerostep S EXP 36/40 l

American Tourister
163.04 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Elegantní textilní kufr z řady Urbify od značky Samsonite vhodný na palubu letadla s prodlouženou zárukou 5 let. Interiér je vybaven nastavitelnými fixačními popruhy a zipovými kapsami ve víku.
Udržateľnosť

Kabínový cestovný kufor Urbify Upright XS 29 l

Samsonite
150.81 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Kabínový cestovný kufor Prodigy Upright 00N 40/47 l