Parametre
Číslo produktu 82782
Farba červená
Objem 37.0 l
Materiál polykarbonát
Rozmer info icon 40 x 55 x 23 cm
Hmotnosť 4.4 kg
Záruka 60 mesiacov
Veľkosť i S
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Škrupinový

Popis produktu

Špičkové kufre RIMOWA radu Limbo sú vhodné pre každého cestovateľa.

Tento rad kombinuje dva technicky vyspelé materiály. Rám je vyrobený zo zliatiny hliníka a horčíka, vďaka čomu je veľmi silný. Škrupina kufra je vyrobená z polykarbonátu. Kufor je tak veľmi odolný a trvácny.

Dve deliace prepážky pre vnútorné usporiadanie. V interiéri kufra máte k dispozícii dve deliace prepážky, ktoré sa dajú výškovo nastaviť podľa potreby. Výhodou je, že je v batožine presne stanovený objem a všetky veci tak zostanú na svojom mieste a v poriadku.

Kufor spĺňa požiadavky na veľkosti podľa IATA (International Air Transport Association) a vďaka tomu je vhodný ako príručná batožina. Maximálne rozmery palubnej batožiny sa môžu ľahko líšiť podľa konkrétnej leteckej spoločnosti, preto sa pred cestou radšej informujte u vašej leteckej spoločnosti.

Dokonalosťou značky Rimowa je odhlučnený systém koliesok multiwheel. Vďaka tomuto systému koliesok sa kufre radu Limbo hladko a ľahko otáčajú. To vám uľahčí riadenie a manévrovanie kufra a cestovanie s týmito kuframi si jednoducho zamilujete.

Dva číselné zámky TSA. Rad Limbo obsahuje inovatívny zámok TSA, ktorý je integrovaný do kufra. Zámok TSA sa vám oplatí, predovšetkým ak cestujete do USA. Americký úrad pre bezpečnosť zo zákona musí preverovať a kontrolovať všetku batožinu pred naložením do lietadla. Väčšinou prejde len röntgenom, niekedy však môže byť kontrolovaná ručne. V prípade, že máte kufor so zámkom TSA, nedôjde k jeho poškodeniu. Pracovníci bezpečnostnej kontroly zámok otvoria pomocou "univerzálneho kľúča" a po kontrole je kufor znova uzamknutý. Zámok TSA je uznávaný po celom svete.

Rad Limbo


O značke Rimowa

Nezameniteľný design drážok. To je nemecká značka RIMOWA. Vyrába dokonalé kufre z hliníku alebo ľahká batožina z technologicky vyspelého polykarbonátu. Práve táto značka je jedným z predných výrobcov batožín v Európe. Robustná škrupina zo zliatny hliníka a horčíku, jedny z najstabilnejších batožín, to sú kufre Topas. Kolekcia Topas Stealth vás nadchne pre svoj elegantný čierny design. Úplný luxus vo svojej triede sú kufre Topas Titanium. Exluzívne hliníkové kufre pre každého, kto má rád štýl a luxus v jednom. Máte radi farby? Tak najfarebnejšia kolekcia Salsa Air bude práve pre vás. Pokiaľ sa prikláňate ku klasice s nádychom luxusu, zamilujete si kolekciu Bossa Nova, ktorá je zdobená hovädzou kožou a interiér má mäkko vyčalúnený. Vstúpte do sveta RIMOWA a nechajte se rozmaznávať dokonalosťou týchto kufrov.

Objavte celú ponuku značky RIMOWA >>


Podobné produkty

Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Příruční textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví.
Udržateľnosť

Kabínový cestovný kufor Vaycay S 40 l

Samsonite
162.74 €
Skladom
LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L ŽLUTÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA LEGO, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR SIGNATURE EXP 26/31 L ŽLUTÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Signature EXP 26/31 l žlutý

LEGO
122.04 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Odolný a lehký palubní cestovní kufr Samsonite Attrix z exkluzivního materiálu Roxkin ™ s desetiletou zárukou a expandérem pro navýšení objemu. Praktický interiér se skládá z oddílu s dělící příčkou na zip a velkou síťovanou kapsou, výškově nastavitelnými odnímatelnými fixačními popruhy v druhé části a malou kapsou na zip na drobnosti. Odolný a lehký palubní cestovní kufr Samsonite Attrix z exkluzivního materiálu Roxkin ™ s desetiletou zárukou a expandérem pro navýšení objemu. Praktický interiér se skládá z oddílu s dělící příčkou na zip a velkou síťovanou kapsou, výškově nastavitelnými odnímatelnými fixačními popruhy v druhé části a malou kapsou na zip na drobnosti. Odolný a lehký palubní cestovní kufr Samsonite Attrix z exkluzivního materiálu Roxkin ™ s desetiletou zárukou a expandérem pro navýšení objemu. Praktický interiér se skládá z oddílu s dělící příčkou na zip a velkou síťovanou kapsou, výškově nastavitelnými odnímatelnými fixačními popruhy v druhé části a malou kapsou na zip na drobnosti. Odolný a lehký palubní cestovní kufr Samsonite Attrix z exkluzivního materiálu Roxkin ™ s desetiletou zárukou a expandérem pro navýšení objemu. Praktický interiér se skládá z oddílu s dělící příčkou na zip a velkou síťovanou kapsou, výškově nastavitelnými odnímatelnými fixačními popruhy v druhé části a malou kapsou na zip na drobnosti. Odolný a lehký palubní cestovní kufr Samsonite Attrix z exkluzivního materiálu Roxkin ™ s desetiletou zárukou a expandérem pro navýšení objemu. Praktický interiér se skládá z oddílu s dělící příčkou na zip a velkou síťovanou kapsou, výškově nastavitelnými odnímatelnými fixačními popruhy v druhé části a malou kapsou na zip na drobnosti.

Kabínový cestovný kufor Attrix S 35cm EXP 38/44 l

Samsonite
386.56 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite na dvoch kolieskach vhodný ako batožina pod sedačku do lietadla. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Odľahčený kabínový látkový kufor z radu Litebeam od značky Samsonite na dvoch kolieskach vhodný ako batožina pod sedačku do lietadla. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti a zipsovým vreckom vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.

Kabínový cestovný kufor Litebeam Upright XS 26 l

Samsonite
142.39 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Rozšíriteľný kabínový cestovný kufor na dvoch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Rozšíriteľný kabínový cestovný kufor na dvoch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš. Rozšíriteľný kabínový cestovný kufor na dvoch kolieskach z radu Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálov. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovými vreckami vo veku. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET fliaš.
Bestseller
Udržateľnosť

Kabínový cestovný kufor Respark Upright S EXP 48/57 l

Samsonite
199.37 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Lehký a navržený pro ten nejlepší komfort na cestách - kabinový látkový kufr na dvou kolečkách z elegantní kolekce D'Lite od značky Samsonite. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Lehký a navržený pro ten nejlepší komfort na cestách - kabinový látkový kufr na dvou kolečkách z elegantní kolekce D'Lite od značky Samsonite. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví.

Kabínový cestovný kufor D'Lite Upright EXP 40/45 l

Samsonite
219.71 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Váš perfektný business spoločník - látkový kabínový kufor na štyroch kolieskach z vylepšeného radu Spectrolite 3.0 od značky Samsonite. Užite si pohodlné a ľahké balenie na cesty. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi a zipsovými priehradkami vo veku vrátane kapsy na mokré veci a oblečenie. Obsahuje tiež samostatné zipsové vrecká na prádlo alebo topánky. Váš perfektný business spoločník - látkový kabínový kufor na štyroch kolieskach z vylepšeného radu Spectrolite 3.0 od značky Samsonite. Užite si pohodlné a ľahké balenie na cesty. Úložný priestor disponuje fixačnými popruhmi a zipsovými priehradkami vo veku vrátane kapsy na mokré veci a oblečenie. Obsahuje tiež samostatné zipsové vrecká na prádlo alebo topánky.

Kabínový cestovný kufor Spectrolite 3.0 TRVL 40 l

Samsonite
260.41 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Robustní, hliníkový kufr špičkové kvality z řady Lite-Box Alu ™ od značky Samsonite předčí vaše očekávání a to nejen precizním provedením, ale i mimořádnou odolností. Prostorný interiér kufru je vybaven oboustranným balícím systémem. Oba oddíly jsou opatřeny popruhy a odnímatelnými dělícími podložkami s velkou kapsou ve tvaru U. Robustní, hliníkový kufr špičkové kvality z řady Lite-Box Alu ™ od značky Samsonite předčí vaše očekávání a to nejen precizním provedením, ale i mimořádnou odolností. Prostorný interiér kufru je vybaven oboustranným balícím systémem. Oba oddíly jsou opatřeny popruhy a odnímatelnými dělícími podložkami s velkou kapsou ve tvaru U.

Kabínový hliníkový cestovný kufor Lite-Box Alu S 40 l

Samsonite
732.47 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

Pouzdro na tablet/notebook 13,3" Airglow Sleeves U37-005, modrá Do pouzdra se bez problému vejde tablet/notebook o maximální velikosti 13,3"

Puzdro na notebook Airglow 13,3'

Samsonite
44.72 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Kabínový cestovný kufor Limbo 37 l