Parametre
Číslo produktu P66850
Materiál textil
Rozmer info icon 40 x 30 x 17 cm
Hmotnosť 0.85 kg
Záruka 24 mesiacov
Pohlavie Dámske
Veľkosť XL
Smart Sleeve Áno
A4 Áno
Vrecko na zip 1 x
Otvorená kapsa 3 x
Maximálna veľkosť notebooku 15.6 ''

Popis produktu

Od rána až do večera je vždy po vašom boku. Priestranná kabelka z kolekcie Neverending od značky Samsonite vás bude sprevádzať každým okamihom dňa. Nechajte sa očariť perfektnou kombináciou elegantnej kabelky a business tašky.

Kabelka je vyrobená z odolnej textílie v kombinácii s detailmi zo syntetickej kože. Vnútorná podšívka je vyrobená z materiálu RPET. Prednú stranu zdobí odnímateľný prívesok.

Môžete ju nosiť v ruke alebo cez rameno. Súčasťou je odnímateľný nastaviteľný popruh s maximálnou dĺžkou 140 cm.

Hlavná priehradka je uzatvárateľná na zips. Predná časť je vybavená vreckom na zips, 2 otvorenými vreckami a 2 priehradkami na kartu. Zadný oddiel s mäkkou podšívkou ochráni váš notebook s uhlopriečkou 15,6" a do prostredného polstrovaného vrecka umiestnite tablet s uhlopriečkou 10,5". Do kabelky je možné umiestniť dokumenty formátu A4.

Dno chráni kovové nožičky.

Na zadnej strane je doplnená o úchyt na nasunutie na madlo kufra (smartsleeve) na vašich pracovných cestách.


O značke Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite je synonymom najvyššej kvality. Batožiny tejto značky sú vysoko kvalitné, trvanlivé a moderné. Samsonite je jedným z nejväčších svetových výrobcov batožín. Je priekopníkom na trhu s cestovnými batožinami a spríjemňuje nám cestovanie od roku 1910. Všetky batožiny sa vyznačujú vysokou kvalitou, nadčasovým designom a sú synonymom pevnosti, odolnosti a ľahkosti.

Samsonite nevyrába len vysoko odolné látkové alebo škrupinové kufre, ktoré prežijú i najhoršie zachádzanie na letiskách, ale tiež vysoko praktické kabelky, príručné tašky, kozmetické taštičky alebo detskú batožinu. Batožina Samsonite vás bude sprevádzať na každej vašej ceste.

Objavte celú ponuku značky Samsonite >>


Podobné produkty

Kolekcia Guardit 2.0 obsahuje novinky a s nimi aj túto profesionálnu tašku na notebook, ktorá sa stane vaším skvelým spoločníkom pri štúdiu alebo na cestách do práce. Súčasťou je tiež polstrovaná kapsa na tablet do veľkosti 10.5 "(26,6 x 18,3 x 1,5 cm / ⌀26,7 cm) a vrecko pre notebook do veľkosti 15.6" (37,5 x 25,9 x 2, 8 cm / ⌀39,6 cm).
-30%

Taška na notebook Guardit 2.0 Bailhandle 15.6"

Samsonite
81.26 €   56.88 €
Skladom
VUCH, DÁMSKÁ KABELKA GABI MINI YELLOW - KABELKY DO RUKY VUCH, DÁMSKÁ KABELKA GABI MINI YELLOW - KABELKY DO RUKY

Dámská kabelka Gabi Mini Yellow

Vuch
40.61 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY HENNIE BROWN - KABELKY DO RUKY VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY HENNIE BROWN - KABELKY DO RUKY

Dámská kabelka do ruky Hennie Brown

Vuch
48.74 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY HENNIE BLACK - KABELKY DO RUKY VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY HENNIE BLACK - KABELKY DO RUKY

Dámská kabelka do ruky Hennie Black

Vuch
48.74 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY CHRISTEL BROWN - KABELKY DO RUKY VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY CHRISTEL BROWN - KABELKY DO RUKY

Dámská kabelka do ruky Christel Brown

Vuch
52.81 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY CHRISTEL CAPPUCION - KABELKY DO RUKY VUCH, DÁMSKÁ KABELKA DO RUKY CHRISTEL CAPPUCION - KABELKY DO RUKY

Dámská kabelka do ruky Christel Cappucion

Vuch
52.81 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
VUCH, DÁMSKÁ SHOPPER KABELKA EILEEN GREEN - SHOPPER KABELKY VUCH, DÁMSKÁ SHOPPER KABELKA EILEEN GREEN - SHOPPER KABELKY

Dámská shopper kabelka Eileen Green

Vuch
44.68 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

Elegantná dámska peňaženka od značky Samsonite z radu Chromate s 12 priehradkami na karty. Peňaženka je členená na dva oddiely. Oddiel na mince je uzatvárateľný na zips. Druhý oddiel na karty a bankovky je uzatvárateľný kovovým patentom.
-30%

Dámska peňaženka Chromate 340

Samsonite
73.13 €   51.19 €
Skladom
Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky. Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky. Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky. Minimalistické vysúvacie puzdro na karty Alu Fit od značky Samsonite ponúka inovatívne riešenie na ukladanie platobných kariet. Do vysúvacieho puzdra s koženým skladacím obalom uložíte až 8 platobných kariet aj bankovky.

Puzdro na karty Alu Fit 202 Slide-up Wallet

Samsonite
60.94 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Dámska kabelka Neverending 15,6''