Parametre
Číslo produktu P47138
Materiál akryl
Rozmer info icon 60 x 200 cm
Hmotnosť 0.14 kg
Záruka 24 mesiacov
Pohlavie Dámske

Popis produktu

So štýlovou šatkou nemeckej značky Fraas s nadčasovým motívom prúžkov v pastelových farbách môžete skĺbiť jednoduchú eleganciu do mnohých originálnych kombinácií. Šatka je príjemná na dotyk.

Zloženie: 100% akryl

Rozmery: 60 x 200 cm


O značke Fraas

Značku kvalitnách šátiek FRAAS založil Valentin Fraas v roku 1880 v nemeckom meste Wüstenselbitz. Tu sa dodnes nachádza sídlo spoločnosti vrátane skúsených remeselníkov a špeciálnej hlbokej studne poskytujúcej vodu pre bezchybnú výrobu týchto svetovo preslávených šatiek. 

Všimnete si znaku bodliaku v logu značky FRAAS. Ten tu nie je náhodou. Táto vzpurná rastlina je totiž využívaná pri výrobe šatiek ako "hrebeň". Špičky vysušenej hlavy semena tejto rastliny sa skvele hodia k zdrsneniu povrchu tkaniva bez poškodenia citlivých vlákien. Technicky nazývané "Wolfskamm" a prakticky nástroj pre zhotovenie perfektne mäkkého a hebkého kašmíru.

 

Objavte celú ponuku značky FRAAS >>

 

 


Podobné produkty

Celoročná klasika - kvalitná vlnená šatka od značky Fraas v nadčasovej bielej farbe. Vďaka obdĺžnikovému tvaru nebude problém vymyslieť nespočetné množstvo kombinácií. Skvele bude vyzerať v kombinácii s džínsami a koženou bundou aj k formálnemu vrecku.
-40%

Dámska vlnená obdĺžniková šatka 658031

Fraas
48.28 €   28.97 €
Skladom

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


obchod je veliký, možnost vystavit hodně zboží

Zuzana


Ochotné jednání, rychlé dodání

Romana


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Dámska obdĺžniková šatka 631114