Parametre
Číslo produktu P44991
Materiál koža
Rozmer info icon 35 x 26 x 13 cm
Hmotnosť 0.88 kg
Záruka 24 mesiacov
Veľkosť i L
Dĺžka ucha 52 cm
A4 Áno
Vrecko na zip 2 x
Otvorená kapsa 2 x

Popis produktu

Dámska kabelka z novej kolekcie Darling jar/leto 2019 od českej značky Elegy by Dana M vás vďaka svojmu elegantnému a nadčasovému dizajnu získa na prvý pohľad. Táto kolekcia sa vyznačuje ozdobným kovovým zámkom v tvare písmena D.

Je vyrobená z hovädzej kože so zrnitou textúrou. Možno ju nosiť v ruke alebo cez rameno. Uchá kabelky sú dlhé 52 cm.

Hlavná priehradka je uzatvárateľná bezpečne na zips. Vnútri je k dispozícii jedno vrecko na zips a jedno otvorené vrecko na drobnosti. Do kabelky možno pohodlne umiestniť dokumenty formátu A4. Predná strana je doplnená menšou priehradkou uzatvárateľnú ozdobnou kovovou prackou. Na zadnej strane nájdete ďalšie praktické vrecko na zips. Dno kabelky chránia kovové nožičky.

 

- český výrobok

- kvalitné kožené spracovanie

- bezpečné zatváranie na zips

- nadčasový dizajn


O značke Elega by Dana M

Dana Morávková vytvorila v spolupráci s tradičným českým výrobcom ELEGA novú kolekciu kabeliek pod svojim menom - ELEGA BY DANA M.
Dana sa starostlivo venovala celkovému vzhľadu, tak každému detailu - farbám, materiálu, podšívke, či kovaniu kabeliek. S víziou vytvoriť výnimočné, luxusné kabelky za prijateľnú cenu.

"Základom je koža a minimalistické zdobenie. Moji snom je vytvoriť nadčasov kabelku, která nikody nevyjde z módy a môžu ju nosiť ženy i dievčatá každého veku", hovorí o svojej kolekcii populárna herečka. „Kadiaľ chodím, tadiaľ na to myslím. Rada by som, aby sme v novinke ponúkli veľmi ženskú kabelku, ktorá sa hodí na deň i na večer, a tiež kabelku vhodnú len na obchodné či pracovné schôdzky.“

Objavte celú ponuku značky ELEGA BY DANA M. >>


Podobné produkty

Kabelka značky Sněžka je vyrobená z kvalitnej kože. Bude vám robiť spoločnosť dlhé roky. Kabelka od prevereného českého výrobcu Sněžka Náchod je zdobená iba decentným prešívaním.
-40%
Český výrobok

Dámska kožená kabelka cez rameno 5060

Sněžka Náchod
178.81 €   107.29 €
Skladom

Doplnky


Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Dámska kožená kabelka cez rameno Darling 69429