American Tourister
Látkový cestovný kufor Crosstrack EXP L 109,5/119 l čierna

Odľahčený veľký textilný kufor Crosstrack od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom a expandérom.

  • Vyberte farbu:
166.46 €

 Dopravu máte zadarmo Predpokladaný termín doručenia 22. 04.

Posledný kus skladom!
Nákupom získate 4099 bonusových bodov (4.99 €)
Čo sú to bonusové body?
Parametre
Číslo produktu P50950
Farba čierna
Objem 109.5 l
Materiál polyester
Rozmer info icon 46,5 x 79 x 30,5 cm
Hmotnosť 3.4 kg
Záruka 36 mesiacov
Pohlavie Pánske, dámske
Veľkosť i L
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Textilný
Rozšíriteľnosť kufra Áno
Objem po rozšírení 119

Popis produktu

Predĺžená záruka 3 roky

Odľahčený veľký kufor Crosstrack od značky American Tourister sa stane vašim nepostrádateľným spoločníkom na cestách po celom svete.

Je vyrobený z odolného a pevného polyesteru. V jeho výbave sú 4 dvojité kolieska, výsuvná polohovateľná rukoväť a horné a bočné madlo.

Súčasťou je aj integrovaný TSA zámok pre bezpečné cestovanie.

Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovým vreckom vo veku kufra.

Zo svojich ciest si teraz môžete priviezť ešte viac suvenírov vďaka expandéru pre navýšenie objemu kufra.

Na drobnosti, ktoré potrebujete mať na cestách po ruke, sú k dispozícii vrecká na zips na prednej strane.

Veľký kufor s objemom až 119 litrov pri použití expandéra je vhodný na dvojtýždňový pobyt.


O značke American Tourister

Široká ponuka preverených batožín a kufrov značky American Tourister, ktoré vynikajú svojou kvalitou, ľahkosťoudesignom a predovšetkým nízkou cenou. Táto značka je na trhu už od roku 1933 a jej cieľom je vyrábař ľahké, kvalitné kufry za skvelú cenu pre celú rodinu. Ponúka látkové aj škrupinové kufre v mnoho farebnývh variantách. Vyberte si i Vy to najlepšie pre Vaše cesty a nechajte sa na nich sprevádzať farbami. Značka American Tourister sa nezameriava len na kufre, môžete tiež vyberať z množstva rôznych cestovných tašiekbatohov alebo tašiek na notebooky.

 

Objevte celú ponuku značky American Tourister >>


Podobné produkty

Odľahčený príručný kufor Crosstrack od značky American Tourister sa stane vaším nepostrádateľným spoločníkom na cestách po celom svete. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovým vreckom vo veku kufra. Odľahčený príručný kufor Crosstrack od značky American Tourister sa stane vaším nepostrádateľným spoločníkom na cestách po celom svete. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovým vreckom vo veku kufra. Odľahčený príručný kufor Crosstrack od značky American Tourister sa stane vaším nepostrádateľným spoločníkom na cestách po celom svete. Úložný prostor je vybaven fixačními popruhy a zipovou kapsou ve víku kufru.

Kabínový cestovný kufor Crosstrack 40 l

American Tourister
113.66 €
Skladom
Odľahčený príručný kufor Crosstrack od značky American Tourister sa stane vaším nepostrádateľným spoločníkom na cestách po celom svete. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovým vreckom vo veku kufra. Odľahčený príručný kufor Crosstrack od značky American Tourister sa stane vaším nepostrádateľným spoločníkom na cestách po celom svete. Úložný priestor je vybavený fixačnými popruhmi a zipsovým vreckom vo veku kufra.

Kabínový cestovný kufor Crosstrack Upright 42 l

American Tourister
113.66 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Rozšíriteľný kabínový kufor z kolekcie Summerfunk od značky American Tourister vhodný na niekoľkodenný pobyt. Kufor je navrhnutý na jednoduché balenie so zipsovým vreckom vo veku kufra a s elastickými popruhmi aj v hornom, aj v dolnom oddiely.

Kabínový cestovný kufor Summerfunk Spinner EXP 78G 43/46 l

American Tourister
125.85 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Látkový palubný kufor z rady Holiday Heat sa pýši integrovaným trojčíselným zámkom, ktorý umožňuje pri kontrolách na letisku bezpečnostným orgánom bez poškodenia otvoriť vašu batožinu. Je tiež navrhnutý pr jednoduché balenie s deliacou pepážkou v hornom priestore a s elastickými popruhmi v dolnom oddieli, ktoré umožňujú zaistiť zabalené predmety a eliminujú možnosť skrčenia. Látkový palubný kufor z rady Holiday Heat sa pýši integrovaným trojčíselným zámkom, ktorý umožňuje pri kontrolách na letisku bezpečnostným orgánom bez poškodenia otvoriť vašu batožinu. Je tiež navrhnutý pr jednoduché balenie s deliacou pepážkou v hornom priestore a s elastickými popruhmi v dolnom oddieli, ktoré umožňujú zaistiť zabalené predmety a eliminujú možnosť skrčenia.

Kabínový cestovný kufor Holiday Heat Spinner 50G 38 l

American Tourister
113.66 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Moderní a přesto profesionální taška na kolečkách z kolekce At Work od značky American Tourister vám bude skvělým společníkem do práce a na služební cesty. Do tašky lze umístit formát dokumentu A4. Obsahuje tři hlavní úložné oddíly pro snadné zabalení všech předmětů.

Cestovný kufor na kolieskach AT Work 22 l

American Tourister
125.85 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Velký textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou a expandérem od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Velký textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou a expandérem od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví. Velký textilní cestovní kufr na čtyřech kolečkách v elegantním designu s prodlouženou zárukou a expandérem od značky Samsonite z kolekce Vaycay. Interiér je vybaven fixačními popruhy ve spodní části a zipovými kapsami ve víku. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex® z recyklovaných PET lahví.
Udržateľnosť

Látkový cestovný kufor Vaycay L EXP 104/112 l

Samsonite
203.01 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti.

Látkový cestovný kufor Pulsonic EXP XL 113/122 l

American Tourister
162.40 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Stredne veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Stredne veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Stredne veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Stredne veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Stredne veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti. Stredne veľký rozšíriteľný textilný cestovný kufor Pulsonic od značky American Tourister na štyroch kolieskach vybavený TSA zámkom v hravom modernom dizajne. Interiér je vybavený fixačnými popruhmi v spodnej časti, sieťovaným zipsovým vreckom vo veku a menšou zipsovou priehradkou na drobnosti.

Látkový cestovný kufor Pulsonic EXP M 64/74 l

American Tourister
142.09 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Doplnky

TRAVELITE, KOŽENÁ MENOVKA NA KUFR 10-01 - CESTOVNÉ PRÍSLUŠENSTVO

Kožená menovka na kufr 10-01

Travelite
4.87 €
Skladom
Priestranná kozmetická taška od značky American Tourister vás nadchne svojím jednoduchým a jemným dizajnom. Vďaka nastaviteľnému popruhu môžete kufrík nosiť pohodlné cez rameno. Priestranná kozmetická taška od značky American Tourister vás nadchne svojím jednoduchým a jemným dizajnom. Súčasťou je predné vrecko na zips a hlavný úložný priestor s organizérom.
Bestseller

Kozmetický kufrík Summerfunk 78G 16,5 l

American Tourister
48.69 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
V balení sú 2 kusy menoviek. Nevyplnená karta pre kontaktné údaje sa nachádza vo vnútri. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř. V balení jsou 2 kusy jmenovek. Nevyplněná karta pro kontaktní údaje se nachází uvnitř.

Menovka na kufor

Samsonite
16.20 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

Látkový cestovný kufor Crosstrack EXP L 109,5/119 l Vyberte variantu

Prečo sa Vám oplatí stať sa členom? 

  • Trvalá vernostná zľava pre najvernejších zákazníkov
  • Možnosť zbierania bodov za každý nákup či už v predajniach alebo na e-shope
  • 500 bodov za registráciu
  • Narodeninové prekvapenie
  • Prednostné informácie o novinkách, akciách aj zľavách
  • Online prístup k nákupom
  • Akcie len pre členov programu

Zbierajte body a ušetrite až 50%

Za každý nákup získavate body (1€ nákupu = 26 bodov, napríklad: 867 bodov = 1€ zľava). Body, ktoré si nazbierate, môžete uplatniť pri ďalšom nákupe až do výšky 50% hodnoty nákupu alebo objednávky. Vaše ušetrené body Váš nákup ešte zlacnia. Body môžete dokonca uplatniť aj na už zľavnený tovar!

Niečo naviac pre tých najvernejších zákazníkov

Získajte trvalú zľavu 8% alebo 12% na nezľavnený tovar už nastálo!* Po aktivácii výhod zákazníckej karty Delmas Silver, si stačí nakúpiť v celkovom súčte 115€ a pre kartu Delmas Gold v celkovom súčte 577€. 

 

  Silver Gold
Súčet nákupov nad 115€ 577€
Trvalá zľava* 8% 12%

nevzťahuje sa na už zľavnený tovar