Parametre
Číslo produktu 79478
Farba modrá
Objem 58 l
Materiál polykarbonát
Rozmer info icon 45 x 68 x 24 cm
Hmotnosť 4 kg
Záruka 60 mesiacov
Veľkosť M
Počet koliesok 4 kolieska
Typ kufra Škrupinový
Rozšíriteľnosť kufra Nie

Popis produktu

Podobné produkty

CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO ALEXA S 38 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA CATERPILLAR, KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR CAT CARGO ALEXA S 38 L ČERNÝ - PRÍRUČNÁ BATOŽINA

Kabinový cestovní kufr Cat Cargo Alexa S 38 l černý

Caterpillar
91.61 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Či už vás zaujal moderný hranatý dizajn alebo rozsiahly zoznam funkcií, kolekcia Nuon vás nesklame. Vašu túžbu po cestovaní naplní do posledného detailu. Predstavujeme palubný škrupinový kufor z kolekcie Nuon od značky Samsonite. Interiér kufra je špeciálne navrhnutý, aby vám poskytol maximálnu kapacitu pre všetky nevyhnutnosti, ktoré na svoje cesty potrebujete. Vnútri nájdete deliacu priečku na zips, vyberateľnú deliacu priečku a nastaviteľné fixačné popruhy. Či už vás zaujal moderný hranatý dizajn alebo rozsiahly zoznam funkcií, kolekcia Nuon vás nesklame. Vašu túžbu po cestovaní naplní do posledného detailu. Predstavujeme palubný škrupinový kufor z kolekcie Nuon od značky Samsonite. Interiér kufra je špeciálne navrhnutý, aby vám poskytol maximálnu kapacitu pre všetky nevyhnutnosti, ktoré na svoje cesty potrebujete. Vnútri nájdete deliacu priečku na zips, vyberateľnú deliacu priečku a nastaviteľné fixačné popruhy. Či už vás zaujal moderný hranatý dizajn alebo rozsiahly zoznam funkcií, kolekcia Nuon vás nesklame. Vašu túžbu po cestovaní naplní do posledného detailu. Predstavujeme palubný škrupinový kufor z kolekcie Nuon od značky Samsonite. Interiér kufra je špeciálne navrhnutý, aby vám poskytol maximálnu kapacitu pre všetky nevyhnutnosti, ktoré na svoje cesty potrebujete. Vnútri nájdete deliacu priečku na zips, vyberateľnú deliacu priečku a nastaviteľné fixačné popruhy. Či už vás zaujal moderný hranatý dizajn alebo rozsiahly zoznam funkcií, kolekcia Nuon vás nesklame. Vašu túžbu po cestovaní naplní do posledného detailu. Predstavujeme palubný škrupinový kufor z kolekcie Nuon od značky Samsonite. Interiér kufra je špeciálne navrhnutý, aby vám poskytol maximálnu kapacitu pre všetky nevyhnutnosti, ktoré na svoje cesty potrebujete. Vnútri nájdete deliacu priečku na zips, vyberateľnú deliacu priečku a nastaviteľné fixačné popruhy.
Bestseller

Kabínový cestovný kufor Nuon EXP 38/42 l

Samsonite
285.08 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami. Objavte extra ľahký kufor Airconic z odolnej škrupiny od značky American Tourister. Elegantný kufor v prvotriednej výbave a modernom prevedení. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s fixačnými popruhmi, deliacou priečkou na zips a praktickými zipsovými vreckami.

Kabínový cestovný kufor Airconic 33,5 l

American Tourister
158.81 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
CATERPILLAR, SKOŘEPINOVÝ CESTOVNÍ KUFR STEALTH EXP L 88 L ČERNÝ - ŠKRUPINOVÉ KUFRE CATERPILLAR, SKOŘEPINOVÝ CESTOVNÍ KUFR STEALTH EXP L 88 L ČERNÝ - ŠKRUPINOVÉ KUFRE

Skořepinový cestovní kufr Stealth EXP L 88 l černý

Caterpillar
256.57 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Stredný cestovný kufor z radu Novastream od značky American Tourister navrhnutý s dôrazom na pohodlie a design a nabitý radom skvelých funkcií. Vnútorná podšívka je vyrobená z recyklovaných PET fliaš (Recyclex®). Na tento kufor bolo použitých 11 recyklovaných PET fliaš s objemom 0,5 l. Stredný cestovný kufor z radu Novastream od značky American Tourister navrhnutý s dôrazom na pohodlie a design a nabitý radom skvelých funkcií. Vnútorná podšívka je vyrobená z recyklovaných PET fliaš (Recyclex®). Na tento kufor bolo použitých 11 recyklovaných PET fliaš s objemom 0,5 l. Stredný cestovný kufor z radu Novastream od značky American Tourister navrhnutý s dôrazom na pohodlie a design a nabitý radom skvelých funkcií. Vnútorná podšívka je vyrobená z recyklovaných PET fliaš (Recyclex®). Na tento kufor bolo použitých 11 recyklovaných PET fliaš s objemom 0,5 l. Stredný cestovný kufor z radu Novastream od značky American Tourister navrhnutý s dôrazom na pohodlie a design a nabitý radom skvelých funkcií. Vnútorná podšívka je vyrobená z recyklovaných PET fliaš (Recyclex®). Na tento kufor bolo použitých 11 recyklovaných PET fliaš s objemom 0,5 l.

Škrupinový cestovný kufor Novastream M EXP 64/73 l

American Tourister
199.54 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Zoznámte sa s inovatívnou kolekciou batožiny Lite-Box od značky Samsonite. Kombinácia najlepších materiálov a súčasného designu. Stredne veľký škrupinový kufor Lite-Box patrí medzi najľahšie a najodolnejšie vo svojej triede. Náročných cestovateľov poteší aj interiér, ktorý je vybavený deliacimi priečkami na zips v oboch častiach kufra a vyberateľnými fixačnými popruhmi, ktoré je možné prispôsobiť rôznemu objemu. Zoznámte sa s inovatívnou kolekciou batožiny Lite-Box od značky Samsonite. Kombinácia najlepších materiálov a súčasného designu. Stredne veľký škrupinový kufor Lite-Box patrí medzi najľahšie a najodolnejšie vo svojej triede. Náročných cestovateľov poteší aj interiér, ktorý je vybavený deliacimi priečkami na zips v oboch častiach kufra a vyberateľnými fixačnými popruhmi, ktoré je možné prispôsobiť rôznemu objemu.

Škrupinový cestovný kufor Lite-Box 75 l

Samsonite
545.76 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Funkčnosť a moderný dizajn za skvelú cenu - predstavujeme vám veľký škrupinový kufor Bon Air DLX od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s textilnou priečkou na zips, praktickými vreckami na zips a fixačnými popruhmi pre stabilizáciu obsahu kufra. Funkčnosť a moderný dizajn za skvelú cenu - predstavujeme vám veľký škrupinový kufor Bon Air DLX od značky American Tourister. Vnútri je k dispozícii obojstranný baliaci systém s textilnou priečkou na zips, praktickými vreckami na zips a fixačnými popruhmi pre stabilizáciu obsahu kufra.

Škrupinový cestovný kufor Bon Air DLX L EXP 104/117 l

American Tourister
199.54 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní
Stredne veľký škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš. Stredne veľký škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš. Stredne veľký škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš. Stredne veľký škrupinový kufor z ikonickej kolekcie C-lite, ktorá je vylepšenou verziou pôvodného radu Cosmolite od značky Samsonite. Interiér disponuje fixačnými popruhmi a praktickými multifunkčnými vreckami. Podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex, látky vyvinutej zo 100% recyklovaných PET fliaš.

Škrupinový cestovný kufor C-lite Spinner 68 l

Samsonite
472.45 €
Skladom u dodávateľa 7-14 dní

Ako nás hodnotíte


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


Ďalšie hodnotenie

Zobraziť všetky hodnotenia na Heuréke

Pomáhame vám s výberom

Vybrať cestovný kufor alebo kabelku ako darček môže byť oriešok. Zastavte sa u nás vpredajni alebo sa ozvite na našu zákaznícku linku. Radi vám poradíme.

Sme tu pre vás od roku 1991

Vyberáme to najlepšie od značiek The Bridge, Calvin Klein a z českých manufaktúr. Sme exkluzívnymi predajcami The Bridge, Tony Perotti a Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
Zlaté Overené zákazníkmi

Vďaka spokojným zákazníkom DELMAS sme získali prestížny certifikát Zlaté Overené zákazníkmi na Heuréke. Nezaspávame na vavrínoch, naďalej zlepšujeme naše služby a hľadáme nový tovar v prvotriednej kvalite.

Zľava s VIP kartou DELMAS

Viac nakúpite, viac získate. Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a užívajte si exkluzívne výhody a zľavy na vaše nákupy.

81063394-SAL-m.blue